Måndag 17-03-27

Den 2017-03-28, kl 06:29:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Körde till Växjö nästan direkt när jag vaknade för att fixa mina fransar igen. Som jag har längtat efter nya fransar! Testade ett nytt ställe och är så nöjd, känner mig inte alls lika ful nu, har inte ns velat ta bild på mig själv utan lösögonfransar haha. Nu är det bara att hoppas på att min allergi håller sig borta också. 
Stannade i Växjö hela dagen, gick en sväng på stan och lite så. Träffade BM lite snabbt när jag kom hem och sen somnade jag faktiskt ganska tidigt, superskönt faktiskt.
 

Lördag 17-03-25

Den 2017-03-28, kl 06:14:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag hinner inte med.. Dagarna går så snabbt så hinner inte riktigt med bloggen som jag vill. Delar iallafall upp inläggen för känner att det blir bäst. Ska verkligen försöka bli lite bättre (som jag sagt tre tusen gånger nu).
Min enda helg dag, lördag såklart. Blev en familje kväll i bowlinghallen med hela familjen, åt mat, bowlade och drack öl. Insåg verkligen hur mycket jag suger på bowlig, är nog den som bowlat mest och ändå är jag typ sämst? haha vad fan är jag bra på? Efter bowlingen drog jag och MS vidare på förfest och sedan blev det en utgång på deluxe. 
Hoppas att ni hade en bra helg!
pusspuss

New in

Den 2017-03-23, kl 16:19:00
Filed in Allmänt, new stuff | Kommentarer: 0
Alltså ni som har tovigt och svårkammat hår, ni måste köpa denna! Den är såååå bra, några sprut i fuktigt hår och det behöver inte ens kammas. Hur grym som helst och kostar knappt hundra lappen. Så värt!
Beställt lite annat smått och gott som jag väntar på, fick hem mitt nelly paker igår med osäker om jag ska behålla eller inte.
Nu väntar jag paket från Cocopanda och Eleven. Behövde ett nytt puder och ska testa på en tandblekning. Ser fram emot att testa på den då jag hört att den ska vara väldigt bra. Har bara provat bleka tänderna en gång innan så hoppas på resultat!

17-03-23 06:08

Den 2017-03-23, kl 06:14:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har precis slutat jobba, och blir så glad när jag får se sånt här. Visst är det fint? Så mycket roligare att sluta till detta än till ösregn och grå himmel.
anyway, igår kom MS hit och fixade till min utväxt (äntligen!!). Har gått och tänkt i två veckor på hur ful jag har varit i håret men ändå inte gjort något åt det. Så nu är jag äntligen fin i håret igen. På kvällen var jag i Åseda en runda och hälsade på. Ett tag sedan jag var där sist nu. 
Planer idag då? Inga faktiskt! Vad jag vet än ska jag sova några timmar och någongång efter det orkar jag förhoppningsvis fixa klart naglarna jag inte orkade fixa klart för några dagar sedan. 
puss

Nattens tankar 17-03-21

Den 2017-03-21, kl 22:57:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Alla har framgångar och motgångar. Varje individ på denna jord har sin egen story bakom varje beteende. 
Precis som jag.
Precis som alla andra har jag min story, som ingen annan känner till, som ingen annan än jag har upplevt. Ingen annan än jag känner till hela min story, min uppväxt. 
Jag beter mig som jag gör, jag är som jag är, jag pratar som jag gör, jag säger det jag säger, jag reagerar som jag reagerar och jag tänker som jag tänker pågrund av vad jag har i mitt förflutna, vad jag har varit med om, vad jag har fått lära mig, vad jag har sett osv.
 
Jag är precis som alla andra inte perfekt. Jag har mina bra och dåliga sidor. Jag är människa precis som du. Min hjärna går i varv tjugofyra timmar varje dygn och när jag tänker tillbaka, år tillbaks, månader tillbaks, veckor, dagar, timmar eller sekunder. Gav jag människan en chans? var jag otrevlig? Säger jag precis vad jag tycker nu? undanhåller jag min sanning? Blev jag besviken? Försökte jag verkligen tillräckligt mycket eller kunde jag försökt lite till? Bettede jag mig fel? Har jag gjort något mot den människan? Varför vill inte den människan prata med mig? Ja alltså jag kan fortsätta väldigt mycket längre, men du förstår nog min poäng.
 
Det handlar om att göra sitt bästa. Mer än så går inte. Känner jag att jag inte har gjort mitt bästa, försök igen. 
Ibland måste man bara testa sig fram, håll inte tillbaka, det säger sig självt, du kommer inte frammåt.
Om du känner att du försökt ge ditt bästa men det inte hjälper, försök lite till. Det kanske lönar sig.
Om du inte förstår efter att sett det från ditt egna perspektiv, försök se det från ett annat håll, ett annat perspektiv.
Om du inte känner dig delaktig, försök ta plats, ingen kommer göra det åt dig.
Om du känner att du står på samma ställe och inte kommer någonstans, gör en liten förändring, du måste börja nånstans.
Om du känner att du gett utan att få tillbaks, släpp taget, sätt ner fötterna. 
 
Kom ihåg att ingen tänker som du, ingen ser saker som du ser, ingen har haft det som du, ingen har gått igenom det du har gått igenom. Alla har sin egen story bakom personligheten, kroppen och tänkandet.
 
 

Måndag 17-03-20

Den 2017-03-20, kl 19:18:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Efter en väldigt lång natt med bilkörande i fem timmar fick jag äntligen sova. har inte gjort mer än ätit, duschat och sminkat mig än så länge men ska snart hämta upp LL för att åka vidare mot Växjö för en fika på stan. Ska bli mysigt med en lugn mysmåndag. Sen åker jag nog hem och gosar ner mig i sängen och kollar tw innan jobbet.
puss

2017-03-19

Den 2017-03-19, kl 23:50:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Känner att jag måste skriva av mig lite, vill egentligen inte skriva ut detta men nu gör jag det, måste få skriva av mig. Vart ska jag börja? Ska jag börja mitt i alltihop eller skriva del för del? jag vet inte men inlägget blir nog väldigt långt, rörigt och osammanhängande oavsätt. 
 
Jag känner mig så frustrerad hela tiden, jag vaknar nästan varje dag och känner mig så frustrerad över allting mellan himmel och jord. Ändå, ändå försöker jag vara så positiv till allt, hela tiden. försöker vara glad, like all the time. Det känns verkligen som människor ser det, att jag är glad, att jag är positiv, till det mesta. Jag gillar det, såklart. Hade inte visat den sidan om jag inte ville att människor runt omkring mig skulle se det. Det är ju obvious liksom. Mina vänner är verkligen som bästa, min familj också, finns inget jag älskar och uppskattar så mycket som mina vänner och min familj. Dom betyder allt för mig, det är dom jag lever för. Jag skiter fullständigt i dom som inte känner mig, dom som inte gillar mig. Har inget att visa för dom, dom får se mig som ingenting om dom vill.
Men nu mitt i alltihop känner jag mig frustrerad, jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag känner hat mot så mycket. Varför känner jag hat? jo, för jag har blivit sårad och känner mig besviken på så mycket. Den sidan av mig visar jag nästan aldrig för mina närmaste, visst det händer att jag visar det, men ''släpper'' det gaska fort. 
 
Jag ger så mycket, jag försöker verkligen ge allt jag har. Varje dag, jag är ju glad och positiv mestadels, jag kör överallt oavsett om jag har råd eller inte. Jag kommer direkt om det behövs, jag behövs där liksom. Jag bryr mig inte om pengar, jag har så gör jag av med dom. Jag hör av mig, om inte du hinner höra av dig först.
Det är en självklarhet för mig att inte låta någon sitta hemma ensam. Varför? för jag klarar inte själv sitta hemma ensam. Det är en självklarhet för mig att kolla vad mia vänner ska göra på helgerna oavsett vad jag själv ska göra. Det är en självklarhet för mig att ringa den som bryr sig mest när jag mår sämst. Det är en självklarhet för mig att köra till en vän som mår dåligt oavsett pengar, oavsett tid, oavsett väder. Jag gör allt jag tycker är viktigt för att vara en så bra vän jag kan vara. Känner jag att jag räcker till? nej. Är jag är en bra vän? nej. varför?
 
måste verkligen få ut mina känslor. (osammanhängade texter)
 
Jag har nu känt att jag hört av mig, jag har frågat allt, jag har försökt lösa så vi kan ses, jag har lagt ner tid. Jag har liksom försökt allt jag kan. Men jag får ingenting. verkligen ingenting. En person som betyder så mycket för mig. Vi träffades varje dag, vi hördes av varje dag, vi pratade om allt och vi skrattade tillsammans. Vad har jag gjort för fel? varför duger inte jag för dig längre? Varför lägger inte du ner tid på mig? Varför står du och säger till mig att vi ska ses att vi ska höras av och bla bla när det bara är lögner? jag betyder ingenting för dig längre. Och sjukaste av allt är att du fortfarande betyder så mycket för mig och ändå kan jag sitta här och må dåligt över detta. När jag egentligen bara borde släppa det och skita fullständigt i dig precis som du gör med mig. 
 
Att jag satt för ett år sedan och pratade med mina vänner om hur mycket jag ville utomlands, att jag verkligen ville boka en resa, komma iväg härifrån och bara få se solen, inte tänka så mycket, bada, äta massor, ta det lungt och dricka alkohol. Det blev ingen utlandsresa för mig, Jag jobbade hela sommaren, men jag fick se bilder, hela tiden. På alla andras fina resor. Jag fick höra om alla andras resor, hur bra alla hade haft det och hur kul det hade varit. Jag fick se hur bruna alla var, hur nöjda alla var. Jättekul att se alla så glada, det bästa att se sina vänner glada och nöjda, såklart! Nu iår, har jag också fått höra om resor, hur taggade alla är, hur mycket alla ser fram emot deras kommande resor. Att dom har nått att se fram emot, bara några veckor kvar. Jag har såklart pratat lika mycket iår om att jag vill utomlands, att jag sååå gärna hade velat åka med en eller flera vänner då jag alltid varit utomlands med min familj, det hade varit så kul att få åka med en vän för första gången liksom. Speciellt när det inte blev något förra året och även då fick jag förhoppningar om denna sommaren när jag fick höra ''ja men vi åker nästa sommar''. Åk iväg, ha kul! Ni förtjänar det!
 
Jag känner mitt i alltihop att tiden går otroligt snabbt, veckorna flyger förbi, månaderna lämnas bakom mig. Men samtidigt känner jag hur allt står så jävla stilla. Är så besviken så jag inte finner ord, samtidigt hat som jag inte får ut. Jag känner inte alls att jag kommer någonstans, jag måste verkligen börja kämpa mot mina mål, för mig. Bara för mig.
 
 

tre från denna helgen

Den 2017-03-19, kl 18:11:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Dessa tre bilder sammanfattar väl egentligen min helg ganska bra. Förutom japp delen då såklart haha. Men tänkte att jag kunde berätta lite om min helg endå. 
 
Fredag - tog det mest lungt faktiskt, åkte och hjälpte pappa lite och på kvällen var jag i Växjö en runda. Efter det åkte jag hem till A och var där och gjorde inget speciellt typ haha, tills jobbet kallade på mig vid 3.
 
Lördag - Sov ut och missade handbollen jag så gärna ville se. Babygirl kom iallafall förbi en runda på dagen. Sen stressade jag min till växjö och min syster. På kvällen sen mötte jag up ph, vi gick och drack några öl och satt och snackade typ.
Mitt humör sjönk ganska mycket framåt tolv nånting så bestämde mig för att gå hem och sova vilket ändå var ganska skönt, klarade vakna tidigt pga det så hann tillochmed me att äta frukost på sit n go innan jag körde hem. Ikväll ska jag ta det lungt, har städat massor och packat upp Stockholm. 
hoppas ni haft en bra helg. puss!

Machine gun kelly - At my best ft. hailee stienfeld

Den 2017-03-18, kl 00:40:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0
I wrote this song as a message for help
On behalf of anybody finding theirself
I wrote this letter to numb your pain
'Cause everyday I wake up I'm feeling the same
I got issues just like you got issues
I been hurt, I seen the scar tissue
If I show you would you run away
Do I gotta hide 'em for you to wanna stay
Do I, even need you, should I leave you
Do I, gotta be you, just to please you
Do I, say I'm all good, when I bleed you
Through my, heart, quit tearing mine apart
 
I shout, I swear, I get angry, I get scared
I fall, I break, I mess up, I make mistakes
But if you can't take me at my worst
You don't deserve me at my best

friday night

Den 2017-03-17, kl 21:32:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det är redan fredagkväll, min vecka har gått otroligt snabbt alltså. Efter förra helgen var min plan en lungt vecka som skulle spenderas mestadels hemma. Men så har det faktiskt inte alls blivit, har knappt varit hemma alls. 
har umgåtts väldigt mycket med vänner, men tror jag behövde det. Har kännt mig väldigt stressad men satidigt har jag inte direkt stressat. har nog bara inte riktigt hunnit med det jag skulle eller fått kvälls sömnen innan jobbet. 
Det har iallafall varit väldigt skönt att vakna av sig själv, haft långa dagar bara varit med vänner.
Helgen blir väldigt lugn för mig, idag har jag inte gjort speciellt mycket och hade nog inte orkat göra så mycket mer heller. Ska nog bara lägga mig och kolla serie och sova lite innan jag ska jobba. 
Imorgon vet jag inte riktigt heller vad som står på chemat, vill nog vakna och känna efter vad jag känner för.
hoppas ni alla har en bra helg! 
puss

bildbomb - Stockholm

Den 2017-03-15, kl 02:41:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
En bild-bomb som sammanfattar min helg i huvudstaden. Skulle egentligen upp på bloggen redan i söndags men har faktiskt inte haft tid. 
Helgen var så jävla rolig, högt över förväntan! Alla som var med och alla människor jag har träffat under helgen gjorde min helg till en av dom bästa och jag är så tacksam för det. Helgen kunde verkligen inte blivit bättre än den var, vill så göra om den. Vill jag tänka på något bra ska jag verkligen tänka Stockholm.
 
 

-> Stockholm

Den 2017-03-10, kl 12:03:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0


Torsdag 2017-03-09

Den 2017-03-09, kl 18:15:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det finaste man kan ge till någon är sin tid. 
 
Denna meningen är så sann, det finaste man kan ge är sin tid. Vi lever ett enda liv, livet passerar hela tiden och tider står aldrig stilla. Därför är det så viktigt att man lägger ner sin tid på männoskor man får tid tillbaka av. Känslan man känner när man själv blir prioriterad först av personerna man själv prioriterar först är favorit känslan. Att veta att man får precis lika mycket tid som man själv ger, det är ju det allt handlar om.
 
Vet inte om jag kan säga att jag har slösat bort tid på någon, för om jag har gett min tid til någon och sedan blivit lämnad, sårad, sviken, what so ever så har jag ändå lärt mig något utav det. Gett mig något att minnas.
Varje stund, varje minut och vaje sekund är värd något.
Och oavsett om jag ger min tid till någon och jag inte får tid tillbaka, så kommer det till en gräns då jag inte längre prioriterar. Då jag kommer känna att jag försökt, jag har gjort mitt och jag gav allt.

8 mars - lista

Den 2017-03-08, kl 10:02:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Fem saker jag ofta brukar säga:
- ''Men palla''
 
- ''haha asså''
 
- ''men va''
 
- ''majs''
 
- ''eller så''
 
 
Dagens låt:
Beri - Lycka till 
Fem saker jag brukar tänka på:  
- Pengar
 
- Saker jag vill göra, tex tatuera mig
 
- Mina vänner
 
- Mitt jobb
 
- Vad jag har/ska planera
 
 
Tre saker få personer vet om mig:  
- Jag skriver alltid i min sagbok på nätterna, aldrig på dagen.
 
- Jag tänker ofta på hur folk ska reagera/ta saker, utgår alltid från mig själv. (fattar man ens?)
 
- Jag kan bli ledsen för VÄLDIGT små saker, visar nästan aldrig det.
 
 
Dagens behöver:
- sömn i guess.
Fyra saker jag älskar att göra:
- Åka karuseller, bästa
 
- Hitta på saker i sista sekund, spontant är roligast.
 
- Resa
 
- shoppa 
 
 
Dagens vill ha (matriellt):
- nya fransar!!
 
- Ett par svarta sneakers 
 
- Ett par jeans.
 
 
Tre saker jag vill göra innan året är slut:
- Resa till något varmt land
 
- Tatuera mig
 
-  Se en handbollsmatch

Mitt februari 2017

Den 2017-03-06, kl 20:00:00
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
 Min sista vecka i Januari avslutades i Åre vilket menas att min första vecka i februari startades där.
Samt den jobbiga hemresan haha. Blev lite islatte och sminkshopping där uppe med såklart.
När jag kom hem välkomnades jag med en mys kväll som bestod av mat och bio, filmen Split.
 
~ Andra & tredje veckan i februari ~
 Mitten av februari var det ganska mycket hit och dit för mig.
Fick iallafall se Fifty shades på bio som jag länge sett fram emot, den var dock inte som jag förväntat mig och inte alls så bra heller, tyckte ettan var mycket bättre. Men den var värd att se såklart.
Kört runt ganska mycket, tror aldrig jag tankat så mycket som jag gjort i februari. Varit mycket i Växjö och Åseda men största delen spendrades nog i VA. Har även träffat väldigt mycket vänner, så viktigt det är för mig, är så glad att saker är löst med både min babygirl och LL och även träffat min g-e girl en kväll. 
Shoppingen under februari ska jag nog inte ens ta upp, hela februari består typ av shopping och bensin haha!
 
~ Sista veckan i februari ~
 Under sista veckan i februari tog vi en helg i Göteborg, Så behövligt det var! Bodde i världens mysigaste lägenhet, åt gigantisk pizza och hade en rejäl utgång på Park lane. Dansade med klackar till fem på morgonen och hade allmänt kul. haha.
 
Så sammanfattat då? hur har februari varit? Händelserikt är det första som kommer upp i mitt huvud faktiskt. Mycket kul som har hänt! Jag har fått tillbaka min babygirl, börjat umgås med LL och börjat hänga i VA.
Det var en superbra månad och jag gjorde av med väldigt mycket pengar. men who cares? Kommer nog göra av med minst lika mycket denna månaden då min dadi fyller år, jag ska förhoppningsvis tatuera mig, shoppa, åka till stockholm och leva utöver det haha!
puss
 
 

4 nya droger

Den 2017-03-06, kl 14:02:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0

170303 - 170305

Den 2017-03-05, kl 21:40:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Som jag skrivit i tidigare inlägg så har ju min vecka varit sämst, allt har nästan varit kasst helt seriöst. Men som tur är har min helg varit bättre än veckan. Fått ställa upp en heldel som frisör, både fredag, lördag & söndag faktiskt. Klippt en heldel och färgat mami och MS. Förutom det var jag hos MS hela kvällen i fredags, lagade mat och kollade på film. På natten jobbade jag såklart.
Igår (lördag) åkte jag till Växjö och spenderade hela min kväll där, var förbi LL och kollade in hennes nya lägenhet, SÅ mysig och fin. Hade även en behövlig pratstund med henne.
Idag har jag varit och klippt min farmor, duschat och hållt mig hemma, Inte speciellt sugen på att gå utanför dörren i detta vädret faktiskt. Resten av kvällen spenderar jag nog i sängen med någon serie och laddar upp inför en natt jag vet kommer bli jobbig!
Imorgon blir det att gå upp hyfsat tidigt då vi ska fira pappa som fyller år! Har ganska mycket planerat i veckan, ska bli skönt att hålla sig sysselsatt!
puss

- 02:29

Den 2017-03-03, kl 02:29:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
''För i slutändan handlar det inte om att hitta någon som tar bort
allt det trasiga i dig, det handlar om att hitta någon som lägger
armarna om dig och hindrar dig från att gå sönder ännu mer''

två nykomlingar till min samling

Den 2017-03-02, kl 21:06:00
Filed in Allmänt, new stuff | Kommentarer: 0
Har ni testat idealofswedens skal? BÄSTA skalen som finns!
Hade ett skal från ideal till min iphone 6 & var supernöjd. Nu för ett tag sen köpte jag min en iphone 7 plus och köpte direkt ett skal från ideal. Här är min lilla samling och fick hem det rosa & det svarta för någon vecka sedan. är SÅ nöjd, älskar deras design och dom är så sköna att hålla i. Älskar dom!

-onsdag, halfway through

Den 2017-03-02, kl 02:41:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hade en grymt bra helg i Göteborg, roligaste utgången på länge och såklart roligt att få testa en annan stad. 
Jaha men hur har min vecka varit hittils då? Hade en mys måndag med BM & MS, var ute och åt och shoppade lite. (köpte nada, yay me). Resten av veckan har varit lite mindre bra, har nog egentligen ingenting att klaga på men har känt mig ganska nere och varit frustrerad av olika anledningar. Ikväll har jag varit i Åseda en stund och efter det åkte jag och babygirl och hade donkendejt. Är nöjd med min kväll & hoppas på en hyfsad natt. 
nu ska byta om och dra mig vidare till jobbet.
puss

ny favorit

Den 2017-03-01, kl 00:38:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hittade denna finisen på shoppingrundan i fredags, tyckte den var så fin! Kostade bara 99kr och nu när jag ligger här i min säng och ser den känner jag bara hur nöjd jag är och hur bra den passar på min byrå. 
Ska förbereda lite blogginlägg nu som kommer komma upp under veckan. Passar på nu när jag har tid över innan jag ska till jobbet. 
puss

© Headerbilder från Wallpapers Wide