wanti

Den 2017-10-23, kl 18:39:00
Filed in Allmänt, wanties | Kommentarer: 0
Ser ni? Hur mysiga ser inte dom här ut? 
Är ochhar varit så himla sugen å att köpa någon sån här men hittar tyvärr ingen som lockar mig tillräckligt.
Vet inte alls vart dom här är ifrån tyvärr och dom jag har hittat som är liknande har inte varit lika ''fluffiga'' om ni förstår hur jag menar.
Hade varit perfekt för mig som fryser hela tiden under denna årstid så jag ska leta vidare och hoppas på det bästa.
 

Sverige <-> Tyskland

Den 2017-10-23, kl 15:31:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hej! 
Hur snabbt flöghelgen förbi?? Man hinner nästan inte reagera under helgerna längre.
iallafall, fredag skulle varit en lugn dag & kväll menvar faktiskt lite här och var. Var dubbla gånger hemma, i Växjö och i Alvesta hur det nu kommer sig haha. Hann iallafall med det som tillslut blev intryckt i chemat.
 
Lördag - Ställde tidigt alarm, redan vid 06:30 och blev upphämtad runt 07:15. Blev en ganska så lång bilresa med två färjor inkluderade men tillslut var vi äntligen framme i Tyskland. Handlade båda bilarna fulla, kollade runt lite och åt. Sedan blev det en lika lång, om inte längre bilresa hem. Var hemma igen runt 22. En super rolig roadtrip vilket behövdes nu när man egentligen inte gör så mycket om dagarna.
 
Nu är det måndag igen, humöret idag är väl lite sådär just nu. Hungrig och lite smått uttråkad men ska snart gå upp och laga mat.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, står mellan lite olika saker.
hoppas ni alla har haft en bra helg!

En tidig torsdags-kväll

Den 2017-10-19, kl 17:05:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hej på er, vad tycker ni? har jag kommit igång med bloggandet lite bättre nu? kanske har en bit kvar haha.
Dagarna fortsätter förbi och veckans planer har inte riktigt hållt sig till planeringen, men vad gör det? 
Har iallafall lyckats somna lite tidigare vilket också leder till att jag vaknar tidigare. Så imorse körde jag hem till Jessan och hon bjöd mig på bästa frukosten, ni vet sånt man bara inte vill sluta äta? 
Färgade utväxten på henne sen och hängde lite med henne & andra storasyster. Nu sitter jag i Alvesta, åkte bara hit en stund bara för att, var tvungen när jag fick låna Jennies bil, vem tackar nej till det?
Ska snart köra tillbaka till Växjö och möta upp några för att sedan gå ut och gå en runda. Efter det ska jag nog bara hem och ta det lungt, kolla serie och så! och imorgon är det fredag!
 

00:34

Den 2017-10-17, kl 00:50:13
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hej!
Fick en tanke på bloggen nu när jag tog en liten rökpaus så tänkte slänga in ett inlägg innan jag fortsätter tittandet av serien Lost
Ny vecka igen (tiden går så snabbt???) och nu har jag varit utan jobb i lite mer än en vecka redan! lite panik över det har jag men som alla säger ''det löser sig'', förhoppningsvis iallafall. anyway,
ganska fullspeckad vecka även denna vad det ser ut som än sålänge. Det var inte speciellt mycket på chemat idag men har ändå fått saker gjorda, både viktiga och oviktiga. 
Imorgon, eller kanske ska säga idag? Då ska jag iallafall på massage äntligen!!! som jag har väntat på det! Sedan ska jag möta upp en tjej och lämna lite saker. Ska senare ge mig på lekandet som frisör och förhoppningsvis få till ett fint hårsvall på Viggo. kvällsplanerna ser lugna ut men håller sig inte länge.
På onsdag ska min bf opereras så hela den dagen går till honom och även dagarna efter den om så behövs.
slänger in tre bilder från min ''senaste'' tid, blir inte så mycket tagning av bilder nu förtiden men dom får duga.
en liten egobild // från hockeyn förra veckan // två finisar min nagel-fixare har hemma.
puss

Favoriten just nu

Den 2017-10-11, kl 19:00:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0

Skriv inläggstext 


Nya naglar - oktober

Den 2017-10-11, kl 14:48:43
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Har försökt få tag på en tid för mina naglar nu i nästan tre veckor men utan framgång. Naglarna har helt ärligt aldrig varit så hemska som nu, mer än hälften har gått av och utväxten var nästan ingen utväst om ni förstår hur jag menar.

Men igår!! Igår fick jag äntligen en tid hos en tjej i Hovmantorp, och nu har jag nya, fina, fräsha naglar igen. 
Valde att testa något helt annat, så nu är dom svartt-vit glittriga med fade. Väldigt ovant men är så nöjd.


Oktober

Den 2017-10-04, kl 01:37:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Känner mig så tråkig som aldrig bloggar längre. Men varje gång jag sätter mig ner för att skriva ett inlägg står det still, vet nog inte riktigt vart jag ska börja efter så lång tid.
Mycket har hänt under senaste, väldigt mycket. Tror det är en period som slår rekodet faktiskt, samtidigt som det inte händer någonting om ni förstår hur jag menar?
Tempot saktar inte ner, eller det känns inte som det iallafall. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men samtidigt som mycket händer står det precis stilla, som att man går och väntar på att någonting ska hända. Konstig känsla. 
Jag gör iallafall så gott jag kan, för att hinna med. Hinna med vardagen och allt runtomkring. Jag tar inte mig själv i första hand, även att jag kan tänka mig att endel tror eller tycker det. Jag vet att jag inte hinner med allt, hinner inte visa alla intresse på det sätt jag egentligen borde. Skyller inte på någonting men vill att varje människa som finns i mitt liv ska veta om att jag gör så gott jag kan. Jag försöker göra min del varje dag. 
Jag hoppas att ni ser det, och jag hoppas att tiden lugnar ner sig så jag snart kan hamna ett steg före istället för ett steg efter.


© Headerbilder från Wallpapers Wide