my sunday night

Den 2016-10-30, kl 22:31:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vanligtvis brukar jag inte alls vara trött vid denna tiden, eller jo söndagar brukar va ett undantag så jag vanligtvis brukar vara etremt bakis och trött.
så är det inte idag, allt känns konstigt för det är så annorlunda. Att vara ledig så här länge och veta att jag inte ska vakna inatt för att jobba känns så konstigt.
Jag halv ligger just nu i sängen och lyssnar på musik, har en massa tända ljus och min dagbok ligger precis jämte mig och väntar på att bli öppnad igen, men det står still i huvudet på mig och jag känner bara hur ofokuserad och lost jag är.
Bland alla tankar står det helt still. känner mig extremt rastlös men jag orkar verkligen inte göra något.
Försöker kolla på min serie men jag kommer på mig själv gång på gång att jag kollar på skärmen men egentligen är jag någon helt annanstans och vet inte ens vad som hänt på skrmen, fattar ingenting.

som natt & dag

Den 2016-10-30, kl 16:06:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag kämpar varje dag för att göra bra ifrån mig, för att bli bättre mot mig mig själv och framförallt mot alla som finns i mitt liv.
Jag försöker verkligen se allt på bästa sätt oavsett vad det är. Men det är så fruktansvärt svårt nu, jag får inte ihop det alls. Detta året är inte mitt år, jag kan inte förstå att så mycket har hänt på så kort tid, jag har rest mig upp och fortsatt kämpa men något som inte borde hända har hänt, varje gång, när ska detta vända? 
På bottnen har jag fått höra ''nu kan det bara bli bättre'', men i min värld, finns det ingenting som blir bättre mer än för stunden, den korta stunden mitt imellan allting.
Min familj och mina vänner är det ända som gör att jag fortfarande står upp, ge aldrig upp om mig. 

söndagsångest

Den 2016-10-23, kl 19:19:28
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
mina svartvita spegelbilder är så tråkiga, jag vet. stå ut.
Hlv ligger typ ner i min säng och har precis fixat klart mina naglar samtidigt som jag försökt kolla på serien Alphas, har dock väldigt svårt att koncentrera mig. Har alltid söndagsångest? for like, no reason?
har så mycket tankar och människor i mitt huvud som bara snurrar runt runt, samtidigt som jag är så trött, hungrig och tyngden/trycket(?) vid mina lungor gör inte saken bätre heller.
Jag är så löjlig jag vet, men kaninte hjälpa det faktiskt. ibland känner jag bara att jag verkligen inte alls vet vad jag ska göra av mig själv för allt jag gör är fel, varje beslut jag tar, varje dag är fel. 
usch, hoppas att jag mår lite bättre imorgon.
 

20161019

Den 2016-10-19, kl 23:14:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
​"Maybe you just have to live for the small things, like being called pretty or someone picking up the pen you dropped or laughing so har that your stomach hurts. Maybe that's all that really matters at the ens of the day."

- MONDAY

Den 2016-10-17, kl 11:54:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

helgen

Den 2016-10-17, kl 07:48:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Lungn helg, såå skönt fast samtidigt inte. Varit en runda i Åseda och hängt lite i Växjö, men mest hållt mig hemma faktiskt.
Äntligen fått tillbaka min runda på jobbet så är ändå ganska taggad på denna veckan. Blir heller ingen sömn för mig nu efter jobbet, men vad gör det? Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka vidare mot växjö för att fixa mina fransar. puss

141016 0152

Den 2016-10-14, kl 02:08:49
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ibland går det så jävla långsamt, steg för steg tar den sig fram. Vissa dagar är såklart bättre än andra och vissa dagar finns det människor som hjälper till att stöta ifrån. Nu kom det som en tickande bomb, rakt in, kändessom bomben siktade rakt på mina lungor och den sitter så jävla hårt att jag knappt kan andas. 
Jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag vet hellr inte vart jag ska göra av den tickande jävla bomben som sitter så jävla hårt vid mina lungor. Kan den inte bara explodera och aldrig mer komma tillbaka? ångesten alltså.
 

we still have time for hope

Den 2016-10-12, kl 22:32:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
jag har haft min första natt med lärling, gick hur bra som helst men hade problem med sömnen så jag har sovit heeela dagen, men det är en sån dag jag inte alls har problem med att bara ligga i min säng och kolla serie, har blivit super beroende utav Our girl och ska strax börja på andra sesongen, lär nog bara ligga här och kolla på de fram tills jag ska jobba igen. imorgon är en ny dag och jag ska försöka ta vara på den. 

2016-10-12

Den 2016-10-11, kl 22:33:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

De ba blev så

Den 2016-10-10, kl 19:00:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vad önskar du dig mest av allt just nu?
- Lycka, sån stor lycka man alltid kan se som en motivation.
 
Favorit möbel i ditt rum?
- Mitt sminkbord
 
Något beroende?
 
- Cigg, redbull, islatte & pengar
 
Favorit butik?
- Har ingen direkt favvo butik men om jag jag kan svara med nätshopping måste jag säga NA-KD.
 
Det västa du vet?
- Lögner, Människor som tror att dom är bättre än alla andra & egoism.
 
En dröm du har?
- har så många drömmar.. Att finna stor lycka eller åka till Hawaii.
 
Förebild?
- har olika förebilder till olika saker.
 
Vad gillar du minst med dig själv?
- Att jag är så känslig, och bryr mig alldeles för mycket om fel saker.
 
Vad innebär lycka för dig?
- lycka är så himla mycket, människorna runt omkring, händelser, upplevelser, saker, minnen, allt i stort sett. men framför allt är lycka när du vet att du betyder allt för en person, försvinner du, försvinner en del utav en annan person.
 
Senaste läxan i livet du lärt dig något utav?
- lär mig något varje dag, men att ge mer utav mig själv för att få mer tillbaka.
 
 
 
 

Himlen är ingen plats för oss unga

Den 2016-10-10, kl 15:00:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0

My weekend

Den 2016-10-10, kl 01:10:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
har inte hunnit med mycket denna söndag, har sovit hela sagen fram till klockan 8 då jag träffade BM en stund. utöver det har jag legat i badet och tänkt på hur jag vill radera söndagarnas existens.
sitter nu i sängen och äter glass och inväntar att klockan ska slå tre då jag börjar jobba. önskar nästan att jag kunde börja nu så jag hade haft det överstökat.
Min fedagkväll bestod utav idol och senare besökte jag och mina finaste vänner den nya bowlighallen som var sååå mysig.
Vill verkligen besöka den igen, det var en helt annan grej att komma in där än på den gamla, Den var annorlunda, såklart finare, mysigaste, större och framförallt, dom har en bar. haha. Plus att jag faktiskt kom tvåa hihi.
I lördags stod det inflyttning/födesedagsfest i kalendern. Mådde tyvärr inte speciellt bra vilket gjorde att jag inte var på topp, gjorde dock mitt bästa och människorna som var där hjälpte till och jag bara älskar lägenheten. så till slut försökte jag gå all in och det slutade med att några av oss drog ut på krogen. Efter det var tanken att åka hem och sova men så blev det inte riktigt då jag lyckades hålla mig vaken tills nio i morse. 
 
Nu kommer ny vecka, har inte jätte mycket planer mer än tatuera mig imorgon och ha lärling på jobbet. Vi får se vad veckan har at erbjuda helt enkelt. 
 
 
 

tre saker...

Den 2016-10-06, kl 19:00:00
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
♥Tre saker jag ser fram emot♥
 
- Helg (Lördag då såklart)
- Flytta hemifrån
- Åka upp till världens mysigaste fällen.
Tre saker jag inte gillar♦
- Killar som älskar sig själva för mycket.
- Oklarhet
- vara ensam/ bli lämnad ensam.
 
Tre saker jag vill♥
- bli en bättre människa
- Resa till något varmt land
- Visa mer kärlek
 
Tre saker jag fasar för♦
- Kylan som har kommit hit
- Bli ensam
- framtiden
 
Tre saker jag gillar♥
- mina underbara vänner och familj
- islatte & kinamat<3
- värme
Tre saker jag borde♦
 
- Sova mindre/lära mig gå upp ur sängen
- sluta ta saker hårdare än de egentligen är
- hålla i pengar
 
Tre saker jag önskar mig♥
- en säl
- bli ekonomisk
- lycka
 
Tre saker jag blir stressad av♦
- Otydliga människor
- helger
- sömn
 
Tre saker jag blir lugn av♥
- Köra bil
- mina nära vänner
- musik

Jakten på lycka

Den 2016-10-06, kl 11:00:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Torsdagsmorgon, eller?

Den 2016-10-06, kl 07:14:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon säger jag till alla människor som behöver gå upp ur sängen för att dra sig vidare mot sitt jobb eller skola. Själv har jag precis slutat jobba och sitter just nu i min säng och förbereder blogginlägg, vem gör ens sånt vid sju på morgonen? anyways, väntar väl egentligen på att BM ska ringa upp mig runt halv åtta och sedan är väl planen att mysa ner sig i sängen och försöka sova. Har haft sällskap på jobbet inatt, varit så skönt även att denna natt har varit än utav de konstigaste.
I eftermiddag ska jag köra in till Växjö att fixa lite små saker jag behöver göra och förhoppningsvis få i mig en islatte. aja detta inlägget är ju egentligen ganska meninfslöst.. men fick iallafall skriva godmorgon när jag nu säger godnatt. 
 
 
 

so baby please, no promises

Den 2016-10-05, kl 01:34:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Håller mig ganska upptagen just nu, känner att jag behöver det för att kombinera jobbet och sömnen, ah den sömnen som bara finns på dagarna men som ibland sträcker sig ända till mörkret visar sig. 
Min fina vän har nu äntligen blivit bosatt i Växjö, och det märks redan från min sida då jag i stort sätt hängt där varje dag. Så fin lägenhet och med min fina vän blir allt ännu finare. Ser fram emot att spendera både dagar, kvällar & nätter hemma hos henne för att skapa minnesvärda studer. 
 
Har även spenderat ganska mycket kvällar i Åseda såsom i Växjö, har varit skönt att få komma ur sin egna håla och lägga ner sin tid på de människor som verkligen betydet något. 
 
Just nu sitter jag i min säng och slänger i mig beroendeframkallande solrosfrön och dricker powerking i väntan på att klockan ska närma sig tre så jag kan dra vidare mot jobbet. Imorgon kanske jag drar med min papi på en liten roadtripp, om jag orkar. Vi får se helt enkelt.

© Headerbilder från Wallpapers Wide