ALL OF YOU ARE DRUNK OR STONED

Den 2015-04-29, kl 14:41:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Min dag började bra, försov mig IGEN och min buss hade självklart redan gått men som tur var hade jag en som kunde köra mig. Ska stanna kvar nu i växjö istället för att åka hem, känns onödigt att åka till braås för att vara där i en och en halv timme så jag stannar här och ikväll ska jag få gå på handboll, så fram till ikväll ska jag försöka bli på betydligt bättre humör. äntligen helg.
 

2 drugs

Den 2015-04-29, kl 11:00:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0
 

i took my things and got out of your way.

Den 2015-04-28, kl 23:24:10
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
som jag skrev i tidigare inlägget så har vi firat mami nu ikväll, ätit ihjäl mig typ & nu siter jag här i min säng, hungrig typ? sitter här och lyssnar på musik och läser bloggar. Ska strax gå och röka och sedan ska jag gosa ner mig i sängen igen och kolla på några avsnitt av Arrow innan jag somnar. det har varit och är väldigt skönt att jag har haft och har saker att göra hela tiden, har haft rätt mycket för mig och det har jag imorgon också. Ser fram emot min sovmorgon och turen jag har att jag bara har en lektion imorgon och på kvällen ska jag äntligen få se sveriges handbolls landslag spela live, ser grymt mycket fram emot det. På torsdag har jag studiedag och det är valborg!
 

happy bday mamiii

Den 2015-04-28, kl 16:42:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
min dag började med att jag försov mig ungefär en timme, när jag väl kom till skolan säger min lärare att hon trodde att jag var ledig, haha. Haft frisörkurs med wella och sedan två timmars håla så dagen har varit grymt chill och för första gången på länge kan jag säga att jag inte ångrar att jag åkte till skolan.
kom hem för en stund sedan och nu ska jag slå in några paket och sedan fixa till mig lite. ikväll ska vi fira mami som idag fyller 50!
 

monday

Den 2015-04-27, kl 09:40:00
Filed in Allmänt, inspopics | Kommentarer: 0

tutorial - turkosa naglar

Den 2015-04-25, kl 20:00:00
Filed in Allmänt, tips | Kommentarer: 0
 

fem från badgaldo

Den 2015-04-25, kl 15:13:26
Filed in Allmänt, wanties | Kommentarer: 0
godmorgon, var uppe tidigt i morse, åkte till växjö med mina föräldrar. Äntligen fixat mina fransar, så skönt att ha det gjort. kom hem för en liten stund sedan. nu väntar jag på att Alexandra ska bli redo för att ses. hade velat hitta på något roligt ikväll men mit konstiga humör tar emot så får helt enkelt se. Här under på bilden är fem wanties från badgaldo.
 
 

still here i am

Den 2015-04-24, kl 22:30:00
Filed in Allmänt, inspopics | Kommentarer: 0
 

lie the way

Den 2015-04-24, kl 17:56:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
äntligen är det fredag, mega jävla skönt efter en vecka som egentligen inte har varit speciellt jobbig, haha. hade bara en lektion idag så slutade tidigt också, gick ner en sväng på stan och tog en cider och köpte ett nagellack. Har faktiskt inga speciella planer för kvällen, tar det mest som det kommer. Brukar ju oftast göra något som jag kommer på spontant sådär i sista minuten. 
 
 

Skit i det dåliga, njut av det du ser. Vi måste leva nu

Den 2015-04-23, kl 21:25:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hej, hoppade över bloggandet igår som ni troligtvis märkte. Hade en grymt bra dag igår, hade bara en lektion och efter det åkte jag till Grand och käkade pizza & åt frozen yoghurt. Fick med mig en helt underbar vit skjorta hem också. Sov sedan i Växjö. Det var en bra dag. 
Idag fick jag träffa min efterlängtade Alexandra, vilket har gjort även denna dagen till en väldigt bra dag. Nu sitter jag på bussen igen, på väg till Växjö. Imorgon är det freeeedag, Love.



nothing that won't go away

Den 2015-04-22, kl 00:27:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det är ju bra, det har bara varit en konstig dag med ett konstingt humör som har studsat upp och ner. Tänkarna i huvudet som går runt i en cirkel gång på gång, leder till huvudverk. Åsikterna kryper fram mer och mer och blir starkare och starkare. Men det är bättre att vara tyst, inte säga något. Det är bara en sån dag. 
 

new

Den 2015-04-21, kl 23:00:00
Filed in Allmänt, new stuff | Kommentarer: 0
ni hittar den här

stuck deep down, inbetween

Den 2015-04-21, kl 18:53:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
hej, vad kan det vara? fem dagar sedan jag boggade sist? gissar på något sånt.. har varit i stort sätt upptagen hela tiden och när jag väl inte har varit det har jag bara inte orkat sätta mig ner och blogga. tänkte iallafall berätta lite om hur min helg har varit. i fredags hade jag nationella prov i engelska, förväntade mig att det skulle gå dåligt men det kändes faktiskt väldigt bra. På kvällen spenderade jag mesta tiden till att umgås med min vännder då både Alexandra och Madde kom hit igen. 
i Lördags fyllde jag nitton år, och blev väckt av att mina föräldrar kom ner med lite presenter. hade ett litet mini kalas på eftermiddagen/kvällen med mina föräldrar, syskon, farmor& farfar och min mormor & morfar. åt massa gott och fick massor av fina presenter. På kvällen drog jag, Alexandra och mina systrar vidare mot växjö. Jag och Alexandra tog en runda förbi sprots och lite så.
I söndags fick jag ställa alarm och gå upp tidigt för att åka mot nybro, tatuerade mig i ungefär tre timmar och nu sitter min älskade drömfångare på min arm, dock inte färdig än men än så länge är jag så jävla nöjd. 
Igår åkte jag in till skolan för ett tre timmars historia lektion vilket kändes enormt meningslöst för jag kunde absolut inte göra någonting. fick iallafall skjuts hem men var inte hemma länge innan jag åkte tillbaka till Växjö för att möta upp Eleni väldigt spontat. Åkte upp till grand en runda och köpte mig faktiskt en tröja och lite småsaker. fick även en födelsedags present av henne under dagen. 
idag är julis trött efter en slingning och en färgning. soooovmorgon imon, tagga. är på sånt här konstigt humör idag igen, ni vet typ när man är sån att man inte vet någonting. Har iallafall endel saker fraför mig, får se det positvit. och som jag brukar säga, ska försöka uppdatera oftare så ni som läser slipper läsa världens längsta inlägg när det väl kommer upp ett. 
 
 
 

Förvirrad #gå&döellernåt

Den 2015-04-15, kl 22:31:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Pallar inte en dag till, snälla bara gå vidare och sluta vara jobbig. 





2 needs från fashionablestory

Den 2015-04-14, kl 19:00:00
Filed in Allmänt, wanties | Kommentarer: 0
1. HÄR // 2. HÄR

jagar bättre dagar

Den 2015-04-13, kl 19:04:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
godmorgon tänkte jag säga.. wtf. är på betydligt bättre humör idag, har mina små babes i skolan som lyckades få mig på bättre tankar även att jag är så trött att jag snart faller ihop med tanke på att jag inte sovit något inatt. fatTar inte riktigt varför man ska sova bort åtta timmar varje dag, tycker livet är lite för kort för det.. nä skojar. tänkte på en sak idag, det är bara fem dagar kvar tills jag fyller år, dock är nitton år den mest meningsfulla åldern som uppfunnits. och det är bara 17 dagar kvar tills jag har haft min tatuering i ett helt år. wooop.
 
 

drama

Den 2015-04-13, kl 16:00:00
Filed in Allmänt, inspopics | Kommentarer: 0
du är sjuk & vi har ingen framtid, jag pallar inte med dig.
 
 
 

some people say ''we thank god for being alive'', I blame him cause i'm alive.

Den 2015-04-13, kl 02:08:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

close your eyes n breathe

Den 2015-04-12, kl 22:46:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
(deppinlägg)
Att vara på riktigt dåligt humör, kan verkligen förstöra allting. & just nu är jag på riktigt dåligt jävla humör. och det stör mig. Sitter här och tänker på massa saker som hoppar upp i mitt huvud. och allt jag känner är irritation och att jag önskar att jag var riktigt långt bort. någon helt annanstans än här, och det finns många olika anledningar till det. det har hänt så sjukt mycket i mitt liv på senaste, allt är så annorlunda och vad jag än tänker på och vad jag än gör, blir jag bara enormt stressad och sur. förstår inte heller varför jag ska bry mig så mycket, varför inte bara göra utan att tänka. & varför visar det sig alltid att dom som står en nära är oftast de som är falskast. blir grymt irriterad på människor som tror så mycket utan att veta ett skit och människor som tycker att saker är fel och sedan går dom och gör precis samma sak själva, vad fan är det?
 Men som sagt, alla önskar väl ibland att man bara kunde stänga av, stänga av alla känslor, stress och så vidare. Det är iallafall så jag känner just nu. och att jag ska gå och lägga mig och försöka sova gör inte direkt saken bättre.
 

HUGE CRUSH

Den 2015-04-12, kl 12:00:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ruby Rose. En av världens snyggaste människor som finns på denna jord. helt otroligt jävla snygg. ALSÅ SER NI? har skaffat mig en stor FET jävla girl crush.
the girl of my dreams. typ.
 
 
 
 

LOVE

Den 2015-04-11, kl 21:09:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0
Got a feeling that I'm going under
But I know that I'll make it out alive
If I quit calling you my lover
move on
 

You Can be anything you want

Den 2015-04-11, kl 16:12:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har äntligen fått träffa Mois, saknat henne sjukt mycket sedan hon var hemma i braås sist. Så det har varit grymt kul att spendera denna lilla tid med henne. 
Har provjobbat idag, från 6-13, & det gick jättebra och det har faktiskt varit roligt. Nu sitter jag på väg hem med ett flak mixed up jämte mig, ska hämta ut paket när jag kommer hem och har äntligen fått ett nytt bankkort, kan det bli bättre?
 



Mot Kalmar/Öland

Den 2015-04-10, kl 13:49:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Sovit dåligt inatt och haft det väldigt stressigt sedan igår. Men nu sitter jag på tåget mot Kalmar och sen ska jag vidare mot Öland. Imorgon ska jag provjobba och sedan åker jag förmodligen tillbaka hem. 
 
 
 
 



put flowers on my grave, i deserve to be beautiful

Den 2015-04-09, kl 18:40:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
vad har hänt sedan sist? haha jag vet inte. det händer saker hela tiden.
va i skolan för första gånger på fyra veckor igår, hade dock bara en lektion. däremot stannade jag hemma idag för jag skulle till vårdcentralen och kolla min nacke och mitt huvud. har jag tur får jag gå på massage. (never gonna happen).
imorgon åker julis till Öland, ska träffa mois och provjobba på ett ställe inför sommaren. Men förhoppningsvis kommer jag hem på lördag igen. 
 
 

Var dig själv

Den 2015-04-06, kl 16:12:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0



saturday

Den 2015-04-04, kl 17:12:57
Filed in Allmänt, inspopics | Kommentarer: 0
 

FOUR

Den 2015-04-03, kl 20:30:00
Filed in Allmänt, tips, wanties | Kommentarer: 0
alla hittas här

live everyday like it's your last day alive.

Den 2015-04-03, kl 16:16:12
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
godmorning world, har varit lite off här igen nu. finns nog anledningar till det. 
bion i onsdags, furious 7, var väl bra.. väldigt överdriven men bra. Kommer dock inte ihåg speciellt mycket utav den. Vi fick även med oss en liten bilolycka typ, på vägen hem. så det slutade med att jag var hemma från akuten vid halv fem på morgonen. alla lever iallafall och det är väl huvudsaken.
sedan dess har jag inte gjort speciellt mycket, och ikväll har jag inte heller några speciella planer men nu är iallafall biljetten till Grace köpt.
 

beställt!

Den 2015-04-02, kl 19:51:32
Filed in Allmänt, new stuff | Kommentarer: 0
 

Furious 7

Den 2015-04-01, kl 15:20:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
godmorgon mina små babes, vaknade för ett tag sedan och har precis varit ute och gått en sväng med Linn & billy, ungefär två timmar senare än vad det skulle ha varit. Nu ska jag fixa iordning mig lite under tiden jag väntar på att Alexandra ska komma hem till mig och mysa lite.
ikväll ska jag äntligen få se Furious 7 på bio, har värkligen väntat på att få se den så hoppas den är lika grym som dom andra. puss
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide