19 augusti 02.20

Den 2017-08-20, kl 02:39:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Att jag precis kom hem med sommaren innanför pannbenet. Lika sorglig som himeln utanför just nu, precis som igår. Nästan värre än igår om jag ska vara ärlig. Sommaren som egenltligen strålar med sol i stort sätt varje dag. Jag vet inget annat än att sommaren är underbar precis som solen strålar. Strålarna som bränner hårdare mot huden än något annat på denna jord. 

Jag tycker verkligen om sommaren, jag gör det. Den har man ju längtat efter så himla länge. 
Sommaren som gör att man känner sig mer levande men samtidigt känner man sig helt lost i all dimma. Känslan är svårförklarig precis som sommaren. 
Sommaren är den härligaste årstiden, solen och värmen gör att man vill stanna för evigt. Men när solen är frånvarande, inte riktigt visar sig så mycket som jag vill, står inte vid min sida oavsett vad utan ibland vänder sig emot mig. Den känslan får alla hårstrån på kroppen att vända åt motsatt håll, då allt blir grått och trist igen. 

Byt ut "sommaren" till ordet "dig", det hade inte varit någon skillnad. Varje gång jag har nämnt ordet "sommaren" har jag menat dig också. Det handlar om dig. 


Efter italien

Den 2017-08-16, kl 20:29:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Nu är det ett tag sedan jag kom hem från Italien.

Sedan dess har jag hängt mycket med vänner och pojkvän. Varit ledig nästan ända sedan jag kom hem och endel av tiden har spenderats på Öland.
Släpper en liten bildbomb så får ni ser vad jag haft för mig, mest festande vilket märks på bilderna haha. 
Nu är det sista veckan jag är ledig och under veckan laddar jag inför karl-oskar dagarna.
Puss


Vita naglar med svarta detaljer

Den 2017-08-03, kl 12:46:13
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0


© Headerbilder från Wallpapers Wide