nu är det dags att säga bye bye till 2016

Den 2016-12-31, kl 13:39:29
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
 

26/12 - 28/12

Den 2016-12-29, kl 16:19:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Juldagen blev en spontan väldigt oplanerad och super rolig kväll som spenderades med BBV & mos, Alltid lika kul att träffa henne och energin hon ger är sjuk haha. I tisdags blev det en chill kväll hemma hos BS med massor av donken mat plus att jag klippte av en bit av mitt hår, so needed.
& igår fick jag fina fransar, bästa umgänget, pizza & islatte. 
Vaknade för en stund sen och väntar på mat just nu, ska försöka hinna med att fixa mina naglar och sånt idag, och inatt är sista jobbnatten för denna veckan, känns så konstigt att bara jobba fyra dagar istället för sex, ännu bättre att det inte blir en full vecka nästa vecka också.

lycka - 04:58

Den 2016-12-26, kl 04:58:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag kan känna lycka.
Min ångest kommer, den går, precis hur fan den vill, när den vill, hur den vill och precis vart den vill. 
Jag kan känna lycka, när jag ler, när jag skrattar, då känner jag lycka. mitt leende fejkar inte, det visar sig när jag känner lycka. Men jag gråter inte för att jag är ledsen, jag skriker inte för att jag är arg. Jag gråter när jag är arg, jag skriker när jag är ledsen, jag pratar inte när jag är besiken. Jag tar avstånd när jag är osäker eller obekväm. Jag flyr när jag är frustrerad. Jag kan inte visa att jag är ledsen genom att gråta, jag kan inte finna ord när jag är besviken, jag kan inte skrika när jag är arg.
Jag kan inte skilja på mina känslor på ett sätt som jag själv förstår, jag kan inte förklara mina känslor så att någon annan förstår. Min ångest kommer och går precis hur den vill, när den vill och vart den vill. Det är svårt när jag inte själv vet vad jag känner eller varför jag visar mina känslor på ett oförståeligt sätt. 90% av tiden känner jag allt på en gång, alla känslor samtidigt, varje dag, varje vecka, varje månad. Den ända känslan jag kan känna klart och tydligt är lycka, mitt leende ljuger inte, lyckan visar sig precis som den ska.

Endel utav julklapparna

Den 2016-12-25, kl 17:06:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

julafton

Den 2016-12-25, kl 15:56:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Nu är julafton över, och för mig började den med att jag försov mig en timme till jobbet och kände mig super stressad vilket gjorde att jag fick sova tre timmar innan det var dags att gå upp och fira jul. 
Hade iallafall en bra dag, väldigt mysigt och så kul att träffa alla som bor långt bort. Händer inte speciellt ofta längre. & det bästa av allt, julklapparna, kunde verkligen inte varit nöjdare. Var nöjd redan när jag öppnat första paketet och jag är så grymt nöjd med allt jag fick. 
Tänkte lägga ut lite bilder på saker jag fått, blir dock inte allt, men endel iallafall.
Jag hoppas ni andra hade en minst likabra dag som jag haft. puss

Chayenne- fire rain

Den 2016-12-22, kl 20:24:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0

Torsdag 16-12-22

Den 2016-12-22, kl 18:33:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Helt sjukt att det redan är torsdag faktiskt, veckorna går så jävla fort. när jag jobbade inatt tänkte jag att det var tisdag, inte torsdag haha. Men var så trött igår att jag somnade redan vid sju så förklarar ju min koll på saker.
imorgon är der fredag och min planer blir middag hos farmor & farfar och sen på kvällen ska jag faktiskt spela bingolotto med min familj hela kvällen och sen jobba. & sen är det julafton, sjukaste faktiskt. känns nästan som det fortfarande är oktober för mig men nej, det är julafton snart.
however, har precis duschat och nu sitter jag och kollar på när mamma slår in julklapparna som jag har köpt, snäll mami. Om en stund ska jag klippa min papi men nu ska jag åka och hämta ut mina AD skor, så glad att dom redan kommit fram.
 
 
 

4 saker om mig själv

Den 2016-12-22, kl 18:22:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
- Jag är ganska komplicerad som person.
 
- Jag har alltid haft lätt för att säga precis vad jag tycker och tänker, men det har vänt på senaste tiden, så nu tänker jag mest ''skitsamma''.
 
- Jag tycker det är sjukt kul att åka iväg, är inte den som bangar på roadtrips eller ''äventyr''.
 
- Jag förstår mig inte på folk som håller saker inom sig, vad är poängen?
 
 

6 saker jag vill göra innan jag dör..

Den 2016-12-21, kl 15:57:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har en lista med olika saker som tex denna ''6 saker jag vill göra innanjag dör'', så tänkte publicera en varje dag istället för att ta hela på en gång. Bara för den var så lång så det inte blir jobbigt att läsa.
- Förstora brösten
 
- Äga en riktigt fin bil.
 
- Åka till Hawaii
 
- Få minst en unge
 
- Bocka av alla saker på min ''sex-lista''
 
- klappa en säl (eftersom det är omöjligt att köpa en)
 
 
 

2016-12-21

Den 2016-12-21, kl 09:47:06
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Min motivation har legat på noll när det gäller bloggen, eller egentligen har väl min motivation till allting legat på noll nu ett tag. Beror nog på att jag sover så mycket som jag gör, & därför bestämde jag mig för att inte gå och lägga mig efter jobbet idag. Så nu har jag städat mitt rum, diskat, fixat mina ögonbryn osv, vem gör ens sånt vid sju på morgonen? anyway, Nu tänkte jag dricka chai och kolla lite serie innan jag ska fixa mig. Ska hanlda klart julklapparna lite senare och sen åka till min syster. 

gigantisk lycka

Den 2016-12-17, kl 18:04:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Förstår ni hur glad jag är nu? har väntat i typ sex veckor på att få hem henne. 
nu är hon äntligen här, min gigantiska lycka.

Att vara stark

Den 2016-12-16, kl 17:00:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
 

15 december - frågor & svar

Den 2016-12-15, kl 20:01:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Choklad eller vanilj? - Choklad såklart!
 
Har du någon/några tatueringar? - ja just nu har jag tre stycken och hade gärna gjort fler.
 
Piercingar? - har två, tungan & navlen.
 
Favoritfilmer? - har ganska många faktiskt, Burlesque, alla fast filmer, LOL och fifty shades.
Vad gör du just nu? - Ligger i soffan, svarar på detta och dricker redbull.
 
Hundar eller katter? - definitivt hundar. Katter är läskiga och rivs, men tarkan är ett undantag.
 
Har du en bästavän av det motsatta könet? - Ja det har jag.
 
Är du fortfarande vän med folk från skolan? - Ja både från högstadiet & från gymnasiet.
 
Höger eller vänsterhänt? - Är vänsterhänt.
 
Vad lyssnar du på just nu? 
 
Har du blivit påkommen med något du inte får göra? - haha ja.
 
Hur många kuddar sover du med? - har 7 kuddar i sängen men sover bara med 2-3 st.
 
Hur imponerar man på dig som kille? Visar att man är intresserad, inte vara tråkig, frågar saker och vill hitta på saker. typ.
 
 

Sommaren 2016

Den 2016-12-14, kl 19:25:00
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
 
Här är det bästa från sommaren 16, Saknar sommaren som fan faktiskt, framförallt värmen och umgänget man hade då. Hade velat spola förbi helda december eftersom jag verkligen inte gillar månaden, sen göra allt kul i januari & sedan fortsätta spola fram till fint väder & värme.

2016-12-12

Den 2016-12-12, kl 17:51:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Haft en extremt dålig period, pågick ganska länge faktiskt. Jag kunde bli arg för minsta lilla. Typ sån liten sak som att min nagel gått av eller att en bild inte blev som jag ville ha den. Riktigt löjligt egentligen, men jag kunde bli så arg att jag inte visste om jag skulle slå något, gråta eller skrika. 
märkte det inte själv förens jag kom ur den perioden. Nu har jag haft en bra period och inte direkt varit arg eller ledsen. Inte heller brytt mig speciellt mycket om saker som inte spelar jättestor roll, mer fokuserat på mig själv och inte direkt tagit hänsyn till något annat i första hand. Det har såklart varit väldigt skönt att kunna släppa saker och bara fokusera på allt bra och ignorera det som dragit ner mig. 
Men nu för cirka en vecka sedan, vände det lite igen och nu känner jag bara att jag hade velat veta vad det beror på, min ångest har inte visat sig på ett bra tag fram till förra veckan. Mina ilska har smygit sig fram och nu, idag, sitter jag här och känner mig riktigt arg och samtidigt extremt jävla ledsen och jag har ingen aning om jag ska skrika, slå på något eller gråta. För jag vill inte va sån här. Men måste släppa ut detta och jag vet verkligen inte hur.
Jag blir ännu mer arg när jag tänkter på att jag håller på att börja gråta, vill inte gråta för då förstör jag mina nya fransar, tanken på det gör mig ännu mer arg. Slå på något är inget alternativ för då lär jag få problem på jobbet. skrika kan jag inte göra heller. Vet verkligen inte vart jag ska ta vägen och denna känslan är hemsk.

lördasgskul

Den 2016-12-11, kl 23:04:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Bilderna är från igår (lördags), som ni ser hade jag en super rolig kväll. Tacomys - bowling - utgång.
måste göras om igen. haft en chill bakisdag & nu ikv ska jag bara ligga i min säng o kolla serie innan jag ska dra mig till jobbet, lär bli en lång natt. godnattis.

Tre jag aldrig kommer tröttna på

Den 2016-12-11, kl 15:25:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0
 
 

helgplaner

Den 2016-12-09, kl 17:02:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Fredag - ikväll ska jag ta det lungt, ska äntligen få färgad utväxt och senare ikväll ska jag kolla på idolfinalen & hoppas på att Liam vinner. Efter det ska jag nog hänga lite med Kev innan jag ska jobba.
Lördag - Försöka vakna i tid och fixa mig och så, kvällens planer blir tacomys hos Alexandra sedan förfest med bowling och ett härligt gäng innan utgång.
 
Nu ska jag ta tag i mitt hår så jag hinner blir klar innan idol börjar, hoppas alla får en bra helg!

''Early to bed, early to wake, makes a lady smart, pretty and great''

Den 2016-12-08, kl 15:07:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
- Jag blundar när jag borstar tänderna.
 
- Jag kan inte sova om dörren till rummet inte är stängd.
 
- I framtiden vill jag ha både en son och en dotter.
 
- Islatte är godare än redbull.
 
- Jag hatar nyårsafton mst av allt.

Today's dec 07

Den 2016-12-07, kl 21:49:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Känns så hemskt att gå in på bloggen och se att jag inte har bloggat. Har inte haft tid och när jag väl haft det har jag helt glömt bort det, ändå har jag tänkt på det när jag inte kan. anyways, ska försöka få upp inläggen så tänkte att jag ska sätta mig och fixa det senare, annars får det bli imorgon.
Haft en okej dag, vaknade ganska tidigt och åkte nästan direkt till Växjö & fyllde på mina fransar. Mötte upp All efter det, åt, handlade julklappar och fikade med BBV. nu har jag precis slått in lite julklappar och om en stund ska jag sova, varit helt sjukt trött helda dagen så känner att jag behöver sova några timmar innan jobbet. 
Imorgon ska jag till Åseda & hälsa på BM, saknar henne.

MGK ft. Camila cabello - Bad things

Den 2016-12-05, kl 18:11:53
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0
Am I out of my head?
Am I out of my mind?
If you only knew the bad things I like
Don't think that I can explain it
What can I say, it's complicated

sundayfunday

Den 2016-12-04, kl 18:36:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
Min söndag har sett ut såhär, varit på 4 krogar med min familja och ätit massa gott och firat in morfar som fyller 75. Så tråkigt att inte få med alla på bild, men folk vill ju inte sitta still så fick inte till någon bra, som ni ser haha. 
nu har jag precis kommit hem och ska ta det lungt och träffa A lite. Är super taggad på jobb inatt? vet inte alls varför men har sånt weird humör ni vet? 
 

2016-12-03

Den 2016-12-03, kl 23:58:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

''there's no telling how far i'll go''

Den 2016-12-02, kl 16:00:00
Filed in Allmänt, inspopics | Kommentarer: 0
 

Glad julis

Den 2016-12-01, kl 23:07:54
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
Asså ni förstår inte hur glad jag är, från att gå till att absolut inte ha något att se fram emot har jag nu två saker jag ser fram emot, och det är typ bästa känslan någonsin.
Resan till Åre är bokad och klar. & vet ni vad jag har gjort idag?
Jag har bokat biljetter till mig och min familj. & om bara fem veckor får jag äntligen se sverige spela igen. Så glad.
 

tre från i tisdags

Den 2016-12-01, kl 18:43:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

© Headerbilder från Wallpapers Wide