Åres chokladfabrik

Den 2017-01-31, kl 20:11:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

Utgång i åre

Den 2017-01-31, kl 17:05:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår hade vi så fint väder, inte alls kallt och solen var framme nästan hela dagen så det blev ganska mycket åkade i backarna. Gjorde ett besök hos tandläkaren, vem åker till Åre för att gå till tandläkaren? jo julis. Fick med mig pencilin hem som jag ska ta i en vecka och hoppas på att min nöt-kind försvinner. På kvällen blev det vår första utgång, blev inte riktigt som planerat men det funkade endå. Lärt mig lite danska och försökt förstå norska, går väl inte sådär super och började nästan undra om jag var i ett annat land då man inte hörde någon svenska haha.
Idag blev det inga skidor, vi åkte på äventyr istället och besökte Åres chokladfabrik & handlade såklart med min lite smått och gott. 
Kvällens planer är än oklara, men nu ska jag iallafall fixa till pappas hårboll. 
puss

Första dagen i backarna

Den 2017-01-29, kl 17:52:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Efter tretton timmars sömn vaknar jag och har så otroligt jävla ont i käften, en visdomstand som vill att jag ska se ut som en köttbulle och inte låter mig äta som en normal människa. Min tur som jag har med mig nu är jag precis varit sjuk i en hel vecka.
Idag har vi iallafall testat backarna, lite för mycket is, lite för lite snö, sjukt varmt (ja varmt) och väldigt konstigt upplägg, men det var kul endå och och det blir nog lättare när man har lärt sig hitta litte bättre. 
Ikväll blir en lugn kväll med handbolls VM framför tvn, är sjukt taggad på att se sista matchen.

resan -> åre

Den 2017-01-29, kl 16:37:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ungefär runt 12 åkte vi hemifrån, bästa att åka på natten eftersom det går snabbare och inte alls lika mycket trafik på vägarna, såklart. Bilderna är från min snapstory, följde städerna ganska bra haha. 
resan tog hela tolv timmar så var framme mitt på dagen och vi välkomnades med finaste vädret, fin lägenhet och super fin utsikt från balkongen. Men efter en timmes sömn i bilen var jag ganska trött så somnade redan innan åtta på kvällen haha. Ser fram emot en vecka här.

27-01-17

Den 2017-01-27, kl 17:12:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade för ett tag sedan och trodde att jag skulle må bättre idag, men nej, precis som igår. haha aja får försöka överleva endå.
Nu tänkte jag packa klart det sista och lägga in lite filmer i min dator. Sen skulle jag egentligen spaya mig men får se hur det blir med det för just nu är det lite oklart hah! 
Inatt åker vi äntligen till Åre, ska bli så kul att få se något nytt & framförallt vara ledig, i en hel vecka! 
puss

26-01-17

Den 2017-01-26, kl 20:09:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Nu är det hela tio dagar sedan jag bloggade sist, händer inte ofta att det går så lång tid. Men har haft fullt upp med handbolls vm, vänner, utgång och lite till däremellan. Och nu hela denna veckan har jag varit sjuk, haft feber och varit extremt förkyld, mådde bättre igår men är tillbaka lika sjuk idag & detta har förstört hela min vecka, skulle spraytanat mig och färgat håret men har ingen ork och det känns faktiskt meningslöst haha. börjar bli så trött på detta nu men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon för då åker jag och hela lafamilja mot Åre för attspendera en vecka där. Sett fram emot detta så länge så jag hoppas verkligen min förkylning försvinner.
Bilden är från utgången förra helgen, så längesen vi var ute tillsammans och blir lika glad varje gång jag ser bilden!

något du redan vet

Den 2017-01-16, kl 14:00:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Låt mig berätta något du säkert redan vet, inget jag direkt kan kalla för en hemlighet. Så det lär nog inte komma som något nyhet, men ibland är det långt ifrån en självklarhet. Du kommer att falla innan du lärt dig att stå. Du kommer att krypa innan du lär dig att gå. Du kommer att älska innan du lär dig att hata. Du kommer att lyssna innan du lär dig att prata. Du kommer att växa upp och kanske allt för fort. Du kommer ångra saker du har sagt och gjort. Du kommer att göra massa rätt efter en hel del fel. Du kommer att krossas i flera bitar innan du blir hel. Du kommer att falla handlöst för ett vackert leende, du kommer att vara kär och få ett konstigt beteende, du kommer bygga drömmar för att se de rivas ner, du kommer att ge upp och tänka att du inte orkar mer.

Du kommer att härdas av dina nederlag och bli starkare än förr, du kommer att riva hela väggen när du står framför en låst dörr. Du kommer att se till så att varje imorgon blir bättre än alla igår och du kommer att bli tusen gånger starkare än vad du själv förstår. Men inget av det här är något som du inte redan visste. För jag är nog inte den första och säkert inte den siste, som kommer vilja påminna dig om nånting du redan vet. Att styrka är nåt som oftast föds ur stunder av svaghet. - Javier Ramos.


En dag på ullared

Den 2017-01-15, kl 20:41:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Efter tre timmars sömn tog vi bilen till Ullared, tanken var mest att följa med som sällskap och inte handla speciellt mycket. Men som vanligt vet vi ju hur det gick.. Var massa småsaker jag kände att jag behövde så passade på. Fick även med mig en till bombajacka, tror jag har sex stycken nu så känner nog att det får bli den sista haha. nu ska jag ligga i soffan en stund sen ska jag faktiskt sova, behöver nog sova lite till innan jag ska jobba med tanke på hur lite sömn jag fick inatt.

yeah, I got issues but you got em too

Den 2017-01-14, kl 20:30:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
When i'm down, I get real down
When i'm high I don't come down
I get angry, baby, believe me
I could love you just like that
I could leave you just this fast
But you don't judge me
Cause if you did, baby, I would judge you too.
 

Gatuvåld

Den 2017-01-11, kl 22:41:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0
Eller Robin Sinisalo som blev mördad och dog, han kan aldrig fixa vad ett
barns liv som ni tog. Den här går ut till alla ni som mötte döden tidigt. 
Jag såg hur ni kämpade, jag vet hur ni har lidit.
Tänk på Aiman som blev huggen i mord, nu min smärta är oändlig,
jag kan inte finna ord. Den här går ut till våra änglar och Sverige dom sörjer,
för deär mycket som betongen döljer.
 
Se på våra änglar, på dom som inte klarade hela vägen hit. 
För dom ska du lägga ner ditt vapen, och låta dom vila i frid.

mitt jobb älskar mig

Den 2017-01-11, kl 19:13:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Alltså när man kommer till jobbet och får dehär? ett brev och en chokladis, tror mitt jobb älskar mig hihi.
Perfekt att det är snökaos ute idag när jag ska ligga hemma i soffan och kolla på första matchen i handbolls VM. Lär inte störa mig mer än på nätterna om detta vädret stannar kvar i två veckor faktiskt, då behöver jag inte ha dåligt samvete för jag vill se alla matcher i vm haha.

2017-01-09

Den 2017-01-10, kl 18:02:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Helgens

Den 2017-01-08, kl 19:47:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
I en fullsatt arena, på dom bästa platserna med bästa familjen, fick jag äntligen se sverige spela mot Norge. & det var precis lika kul denna gången som förra gången jag fick se dom. Hade redan nu velat se dom igen. Hade en amazing dag, god mat, bra shopping och match. En bättre fedag får man leta efter.
 
 
Igår (lördag) var egentligen tanken att bara ligga hemma och ta det lungt. Men istället blev det vin framför ännu en handbollsmatch, fast på tv. Efter det blev det en sladdistripp med Kev.
Just nu sitter jag hemma i soffan, trodde det var handboll ikväll med men hade sett fel så får vänta tills imorgon istället. Ska kolla lite Supernatural innan jag ska sova innan jag ska jobba. 
puss

swallow your pride

Den 2017-01-05, kl 19:28:59
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår var jag på shoppingrunda, Fick såklart inte med mig något av det jag egentligen skulle ha. Men fick med mig lite annat haha. Haft dom två sjukaste och mest händelserika två nätterna på jobbet också, skönt att man är ledig nu. Idag har jag fått iordning massor, fått ur alla kläder jag inte behöver, fått upp alla kläder jag använder, min byrå är på plats, min säng är nybäddad och det ända jag har kvar nu är att måla en gång till sen är allt on point hihi.
ikväll ska jag gosa ner mig i sängen, äta massa gott och kolla serie och förhoppningsvis somna i god tid, för imon ska jag på roadtripp till Jönköping, så häääääär taggad.
puss

a girl like her

Den 2017-01-03, kl 18:23:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
En film som alla borde se.
En film som borde visas i alla skolor.
En film som kommer stanna kvar länge.
En film som visar hur det verkliga livet fungerar. 
Jag kommer se denna flera gånger, även att jag inte lär behöva, för den kommer inte glömmas bort. 

© Headerbilder från Wallpapers Wide