- Repeat -

Den 2016-07-29, kl 04:42:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0
 

Bästa helgen -Karlskrona

Den 2016-07-28, kl 22:04:20
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
Precis som bilderna visar har jag haft grymmate helgen, ända helgen jag kan jämföra med är midsommar förra året. De två bästa helgerna som jag kan minnas. Bästa vädret, roligaste människorna, finaste staden och mycket alkohol. 
Nu har jag varit hemma och jobbat hela denna veckan, nu är det två nätter kvar, inte jätte taggad eftersom alla andra är iväg, utomlands eller på emmabodafestivalen. Men imorgon ställer jag alarm för att möta min familj i Kalmar för att gå på marknad, äntligen får jag komma bort lite från denna hålan iallafall, sen åker jag hem för jobb på kvällen och åker till Öland på lördag och stannar iallafall över natten. 

Roadtrip - Öland - Köpingsvik

Den 2016-07-21, kl 01:21:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Eleni och jag har inte setts sedan studenten, men nu äntligen fick vi för oss att ta en roadtrip till Köpingsvik. Det var det bästa, har haft en så enormt bra dag, underbara samtal, sol, hav, thaimat och det bästa, allt skratt. Kommer seriöst inte ihåg sist jag fick skratta så mycket som idag. Det behövdes och hela dagen är så uppskattad och jag kunde verkligen inte önskat en bättre dag. 
Men efter alla diskussioner och samtal vi haft idag, sitter jag här i sängen och vill egentligen bara sova, men det går inte. Har så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud och så mycket jag vill få ut ur mitt jävla huvud. Vill bara sätta mig i bilen, ensam, med min musik och köra just nu. Bästa känslan.
 

Alessia Cara - River of tears

Den 2016-07-19, kl 15:50:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0
 

familjetripp till Kivik

Den 2016-07-19, kl 01:22:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hela familjen Ottosson tog bilen ner till Skåne i morse, glöm inte då att vi utökat familjen och fått en my medlem, Chorven Ottosson.
Har gått hela dagen på Kiviks marknad, aldrig sett en så stor marknad faktiskt. Har varit super mysigt att umgås hela familjen, händer inte jätte ofta längre. Är super nöjd med mina köp, en efterlängtad keps, ett par coola brillor och bästa av allt var Thai maten och chorros, fyfan vad gott det var. Ska så åka på fler marknader bara för att äta. Nä men det har varit en bra dag, har inte behövt sitta i braås och har heller inte behövt tänka så mycket. 

- ADIDAS -

Den 2016-07-17, kl 21:52:00
Filed in Allmänt, wanties | Kommentarer: 0
Har fått en sån sjuk crave, vill ha allt i adidas.
Sen jag fick min adidas tröja har det verkligen gått utför, kan sitta och kolla adidas saker i timmar. Ska börja med att beställa en keps men lovar att jag inte kommer sluta där. 
 
 Nu är den korta helgen iallafall slut men för mig spelar det ingen roll eftersom jag tydligen ska vara ledig nu, om det nu blir så. Imorgon ska vi ta en familjetripp till Kivik och gå på marknad, ska bli as mysigt och hoppas på fint väder. Mer än så har jag inte planerat än men tar dagarna som dom kommer.
puss
 

en mysig dag på öland

Den 2016-07-15, kl 03:35:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
igår tog jag och Amanda en spontan tripp till Öland för att umgås, få se havet och såklart sola eftersom man är lika blek som på vintern pågrund av det extremt tråkiga vädret. Vädret på Öland var dock inte super hela dagen men när jag kom hem visade det sig att solen har bränt mig och gett mig feber och svin ont i halsen. Inte roligaste jobbnatten men det var extremt skönt att få sova heeela dagen. nu ska jag ner till jobbet igen, blir en sen morgon för mig idag, ser fram emot sängen sen iallafall. 
 

dödlig video nr. 2

Den 2016-07-14, kl 12:34:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0

För delar av den helgen var oslagbara, känslan

Den 2016-07-13, kl 15:04:00
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
 

dödlig video nr. 1

Den 2016-07-13, kl 12:30:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0
Nu för tiden tycker jag att dom flesta musik videos är så jävla dåliga, antingen handlar videon inte om någonting eller visar man bara hud. lyssnat sönder denna låten men har inte sett videon förens idag. så dödlig video, kunde inte sluta lyssna på låten efter det.

spontana roadtrips är kul

Den 2016-07-13, kl 10:07:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Istället för att sova efter en jobbnatt tar jag en roadtrip till denna bästa plats med en människa jag inte sett sedan min studentdag. känns som jag inte gjort något på så länge så är super taggad på en dag i en annan stad. 
puss

Little more peace, little less screams

Den 2016-07-12, kl 18:30:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Denna veckan består av sex nätters jobb, börjar kännas att man inte har sommarlov längre, det ända jag gör är att jobba och sova. Känner mig så långt ifrån allt socialt och alla saker jag vill hitta på under sommaren. Samtidigt känns det deprimerande att det är och har varit så dåligt väder, känns knappt som det kommer ändra sig heller.
Hade så önskat att det var denna sommaren vi åkte ner till Frankrike, till den mysiga staden, det fina vädret, värmen & havet.

så sugen

Den 2016-07-12, kl 15:37:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har börjat bli så sugen på att boka tatueringstid, det finns så mycket jag vill sätta på min kropp nu för tiden. Men såklart får det vänta ett tag till då jag inte riktigt känner att jag kan lägga den summan pengar just nu. 
 

I could do you over and over

Den 2016-07-09, kl 14:42:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Halva sommaren har sprungit förbi under tiden jag jobbar för fullt och sover mig igenom dagarna. Börja kännas hur långt bort man kommer från allt, allt lite mer för varje dag. Har man tur får man iallafall vara lite ledig, men som det ser ut nu har jag absolut ingen aning. Nu är det iallafall Lördag igen och jag ska ta vara på denna dagen, kvällen och natten så mycket jag kan nu när det är den ända natten utav sju jag är ledig.
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide