nattens utgång

Den 2017-12-30, kl 15:32:10
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

mitt i allt det vita

Den 2017-12-29, kl 13:03:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
hej på er!
Som ni ser på bilderna har det hänt lite under veckans gång, jaha som vadå undrar ni?
igår var vi i backarna under dagen och på kvällen körde vi och hämtade hem skotrarna. Jb fick för sig att dra mig i pulka när vi egentligen skulle ut och gå. Kan ju säga att jag inte använde benen mycket haha.
Idag har vi som vanligt varit i backen men skulle åkt hemoch bytt om men blev att jag var kvar hemma och skottade hela uppfarten och lekte lite med Leiya, 
Ska snart ta mig en dusch innan alla andra kommer hem och ikväll ska vi för-fira Jbs födelsedag och sedan tror jag vi ska vidare till Björnrike för invigning.
 

En vecka i Vemdalen

Den 2017-12-27, kl 18:39:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Första bilden i backen.
Hej! Gårdagen bestod inte utav mycket mer än en bilresa, åkte hemmifrån rund nio på morgonen och med några korta stop var vi framme runt sju. Tog ganska lång tid för vägarna och vädret var inte riktigt på vår sida hela vägen. Gjorde inte mycket mer än att packa upp, äta och se en film under kvällen sen.
Men ÄNLTLIGEN fick vi komma hit och idag var första dagen i backen, liiiite för mycket snö för att åka enligt mig, kändes lite som att åka puckelpist efter puckelpist men klagar inte för det. 
Känns så sjukt konstigt att vara här, känns som det var nyss jag satt och sa att jag skulle hit om fem veckor? så kul att äntligen vara här men samtidigt är det så tråkigt att behöva börja räkna ner dagarna.
 
Nu ikväll har vi varit nere och handlat mat, fyrvärkerier och kollat i lite affärer oså.
Resten av kvällen ska vi bara chilla och äta mat tror jag, skulle egentligen åkt ut med skotrarna men det får bli imorgon istället!

3 on repeat

Den 2017-12-25, kl 19:12:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0
 

Sneakpeak - julaftons outfit

Den 2017-12-24, kl 13:15:00
Filed in Allmänt, new stuff | Kommentarer: 0
En röd blus som är nyinköpt från Bikbok & till den har jag ett par vanliga svarta jeans med mina
nya supergulliga örhängen från Glitter samt lockigt hår och mina svartvita Vans.
 
Lite annorlunda för att vara jag, både blusen och örhängena.
Vanligtvis gillar jag inte alls rött men har fått en dille på det så nu vill jag köpa allt i rött(?) superkonstigt.
Samt tidigare har jag aldrig förstått mig på det här med ''tofsar och ''trådar'' på örhängerna men fastade för domhär direkt!

Dagen före julafton

Den 2017-12-23, kl 23:58:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Som ni kanske ser så är bilden inte tagen idag, hur tråkigt att all snö är borta?? 
Kommer ju inte ihåg när det var snö på julafton sist men trodde nästan det skulle bli iår.
Det har varit en väldigt intensiv dag med mycket mat och människor. Det är väl så under julfiranden haha.
Var iallafall först hos min farmor & farfar med hela familjen och större delen av släkten. 
Har som tradition att vara där både på julafton och dagen innan. Kom dit vid två ungefär och stannade till fyra då jag och Jb for vidare till Alvesta för att fira med hans familj och kusiner hemma hos hans mormor. 
Så fina människor som gav mig julklappar, blev så himla glad, inget jag förväntade mig att få och då är det ju lite extra roligt!
Nu ikväll har jag varit förbi Alexandra och sedan åkte jag hem och satt med på det som var kvar utav uppersittakvällen.
Ska ta mig en sista cigg innan jag ska gå och lägga mig och kolla på ett avsnitt av Designited survivor och sedan sova så man är utvilad & pigg inför imorgon!

- Throwback del 2

Den 2017-12-23, kl 15:56:06
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


senaste snapchats

Den 2017-12-21, kl 01:10:04
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
Hej!
Har äntligen färgat min utväxt så mitt hår ser lite fräshare ut igen, behöver bara klippa topparna lite och lägga i en mörkare färgbomb så det blir som nytt igen haha! Ikväll har jag också fått nya fräsha fransar och imorgon ska jag fixa till mina två naglar som gått av. Känns bra att få ta lite hand om sig själv så man kan få känna sig lite fin.
För nu alldeless snart börjar dom två intensivaste veckorna iår! Är så sjukt taggad och känns så bra att ha saker att se fram emot. Jag har alltså två nätter kvar att jobba, sen om bara några dagar är det jul och julafton osv. Och nästan direkt efter jul åker vi till fjällen och då kommer även nyår och en födelsedag. inte nog med det heller, för efter resan är en handbollsmatch inbokad i Jönköping. Kan det bli bättre två veckor? Nej det kan jag faktiskt inte tänka mig! 

Eminems nya album - REVIVAL

Den 2017-12-20, kl 13:01:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0

happy couple

Den 2017-12-19, kl 20:53:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Visst är vi fina?
Insåg för ett tag sedan att vi inte har speciellt många bilder tillsammans så passade på när vi stod i provrummet på Hm idag.
Jag är så tråkig nu igen, har börjat slarva med bloggen även att jag tycker det är skittråkigt.. Men visst, iblad blir det bara så.
Anyhow, igårkväll körde jag till Åseda och hälsade på Madde, så värt det var nu när vi inte ses så mycket. Satt och pratade om gamla minnen vilket alltid är så himla kul när det väl tas upp. På kvällen kom Jb och sov hos mig under tiden jag var på jobbet haha.
Och idag har vi faktiskt varit i Växjö och shoppat både på stan och på grand. Dock inte jag men Jb behövde köpa lite smått & gott inför jul och fjällen.
Nuu har jag lagat mat, ätit och Städat iordning allt som låg över hela mitt golv och resten av kvällen går till min serie, redbull & choklad och inatt ska jag jobba som vanligt!
puss

- Throwback del 1

Den 2017-12-14, kl 23:43:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
En throwback till den varma sommaren, kände att det var behövligt nu när det är så slaskigt, äckligt och kallt ute. Alla blev dock inte med på bilderna, så svårt att få ihop det bra men här är iallafall en del utaav min sommar. Hoppas på en ännu bättre sommar nästa år!
Sent inlägg nu, klockan är snart tolv och jag ska fortsätta kolla på min nya serie som heter Designated survivor som Linn tipsade mig om igår. Har sett två avsnitt än och är redan totalt fast. 
Sen vid tre ska jag jobba, inget jag ser fram emot nu när vädret är som det är men får stå ut natt och imorgon!
puss


Repeat

Den 2017-12-08, kl 15:05:00
Filed in Allmänt, musik, tips | Kommentarer: 0

torsdag 171207

Den 2017-12-07, kl 20:56:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hej!
Vaknade väldigt sent idag, var så himla trött efter jobb natten så sov några timmar extra. 
Nattens jobb far faktiskt sjukt jobbigt, var så stressad och irriterad hela natten plus att det var sent. Så inatt hoppas jag att det går bättre.
Eftersom jag vaknade väldigt sent har jag inte hunnit med speciellt mycket idag. Tog mig en långdusch och fixade iordning lite. Nu ikväll mötte jag upp Jb och tog en fika med honom i på EH och för en stund sedan kom vi hem till mig.
Nu har vi precis bäddat rent i sängen och ska bara mysa ner oss i sängen och kolla Syrror resten av kvällen.
 

3 filmer jag vill se

Den 2017-12-06, kl 18:56:10
Filed in Allmänt, tips | Kommentarer: 0
BAD MOMS 2 
Vill så gärna se denna, tyckte första filmen var så himla bra och rolig. Den går på bio just nu dock väldigt dåliga tider och därför väntar jag tills den kommer ut så jag kan streama. 
Har ni inte sett första filmen tycker jag definitivt att ni ska se den!
 
JUMANJI- Welcome to the jungle
 
PITCH PERFECT 3

Decembers naglar - Fransk ombre

Den 2017-12-06, kl 15:00:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

Ta sig igenom veckan

Den 2017-12-06, kl 00:07:28
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
hejs
Igår åkte jag och ms på en liten julklapps roadtrip till Kalmar, Trodde faktiskt inte vi skulle hitta så mycket men kom faktiskt hem med julklappar till alla jag hade tanke på att köpa till. Kändes så skönt att få det klart. Nu är det bara en julklapp kvar och den köper jag förhoppningsvid i veckan om inte redan imorgon.
Kom hem rätt sent igårkväll så passade på att sova hos Jb istället för att köra hem.
 
Idag då? Jag vaknade faktiskt ganska sent idag, men vad gör det hihi. Har varit och gjort nya naglar, dom var SÅ långa nu så klippte ner dom och gjorde en fransk ombre denna gången. Det är faktiskt andra gången jag gör fransk ombre, hade det i somras också men det är så fräsht och naturligt och jag kände för något sånt nu så det känns hur bra som helst.
Åkte sedan förbi Alexandra innan jag körde hem och lagade mat och slog in alla julklappar. 
Nu ikväll har jag bara kollat serie och så, inatt ska jag faktiskt jobba, äntligen!
 
 

I helgen

Den 2017-12-04, kl 14:53:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hej! 
Detta inlägget skulle egentligen kommit upp på bloggen igår, men glömde helt bort och sedan hade jag inte tid.
Min helg, i fredags var det en super intensiv och rolig dag faktiskt. Bakade massor med julgodis underdagen. Vad kan det blivit? Fem olika sorter kanske? Och såklart pepparkakshus också.
Senare på kvällen kom Madde in till oss och vi drog oss vidare ner mot bowlingbanan, och vet ni? Jag vann! Så himla kul.
Efter det blev det utgång på Deluxe och hade verkligen en superrolig kväll, så kul att få umgås med Madde, händer alldeless för sällan.
(null)


© Headerbilder från Wallpapers Wide