Lite ärlighet rakt från hjärtat sådär mitt i natten

Den 2015-06-29, kl 02:01:15
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
Det finns en person i denna värld som jag berättar allt för. Samma person står alltid vid min sida och ställer upp till mer än hundra procent för mig. Den personen har under en lång tid nu fått mig att känna, hållt mig vid liv, stått jämte mig no matter what, varit med mig genom allt, gjort mina dåliga dagar till dom bättre, skrattat med mig. Denna person har gjort att jag har gått upp på morgonen, fortsatt och fått mig att gå vidare med mitt liv. Utan denna personen hade inte jag varit här, jag hade inte upplevt allt det roliga jag har fått uppleva när allt har varit bakom mig. Jag önskar jag kunde vara en sån person för jag är så oerhört tacksam för att jag får ha en sådan person i mitt liv, alla förtjänar att ha en sådan person i sitt liv.

för vi trycker av

Den 2015-06-23, kl 00:25:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
nu är jag hemma igen efter att jag har varit en sväng i Växjö, ska coza ner mig i sängen och kolla på Orphan black och sen försöka sova. 
är mega trött på min tråkiga och fula blogg så pallar faktiskt inte lägga ner tid på den just nu. Ska försöka se om jag kan få den fixad inom några dagar. 
 
 

Midsommar

Den 2015-06-22, kl 17:05:00
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
Det har inte blivit något bloggande för mig sedan vi kom fram till Öland. Har haft fullt upp med alla underbara människor och allt midsommarfirande. Har aldrig haft så bra midsommar som jag haft detta året, tackar alla super sköna människor, Borgholm, alkoholen och harrys för en helg som inte kunde bli bättre än den var.
 Åkte hem igen i lördags och så spenderade jag kvällen på 20 års fest i klavreström och efter tre dagar med alkohol och obekväm sovplats kan jag säga att det var riktigt skönt att få komma hem till sin säng. 

Fint väder har vi iallafall..

Den 2015-06-17, kl 21:45:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ne, det har vi fan inte. Det ösregnar. Vi är framme på Öland nu och har jellyshotsen i kylen och inväntar morgondagen. Hoppas på finare väder & att alla får en bra midsommar helg!
Två bilder från tidigare midsommraruntil I feel alright, i'm gonna fake it

Den 2015-06-16, kl 23:16:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

color mask extreme - violet

Den 2015-06-16, kl 20:12:00
Filed in Allmänt, new stuff | Kommentarer: 0
 
Spenderat dagen i Växjö, fått nya fransar, hämtat min nya bikini plus att jag har införskaffat mig en ny färgbomb från Grazette, Extreme colour mask violet har jag tänkt använda nu. Har tidigare använt mig utav Revlons färgbomb och då hade jag nummer 200 men har börjat tycka att mitt hår blir för ljust med den. Så istället testade jag denna i skolan och resultatet blev så mycket bätte och mörkare. 
Kom hem för ett tag sedan, har packat mina väskor sedan dess, nästan klar. Packar nog ner det sista imorgon. Nu taggar jag altså inför midsommar och hoppas på fint väder.

beställd nly

Den 2015-06-15, kl 22:16:00
Filed in Allmänt, new stuff, wanties | Kommentarer: 0
 

why not do it all over again

Den 2015-06-15, kl 19:10:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
kan inte klaga på starten av sommarlovet, hoppas det håller i sig. Tog äntligen tag i mitt rum idag, har nästan hållt på med det hela dagen men nu är jag äntligen klar, eller klar och klar, jag är iallafall klar för idag. Imorgon ska jag ta en tidig buss till Växjö för att få fina fransar till midsommar, sen ska jag handla lite smått och gott inför helgen. 

we inspo

Den 2015-06-14, kl 18:45:00
Filed in Allmänt, inspopics | Kommentarer: 0
 

to the soud of rain

Den 2015-06-14, kl 00:19:05
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
nu var det ett tag sedan sist, har varit väldigt upptagen och har inte alls haft någon tid över för att hinna blogga något men nu när det öser ner med regn tänkte jag passa på. Det har varit skolavslutning & jag varit ganska mycket i växjö. Har även fått nytt golv i mitt rum och har inte ens hunnit inreda det än även att det var flera dagar sedan, ska fösöka ta tag i det imorgon. 
Igår blev det en road trip till kalmar och öland med mina systrar för att lämna av Jennie som ska jobba där hela sommaren. grymt härlig dag med fint väder och pizza. 
Fick träffa Linn idag också, slingat och klippt hennes hår så att hon är fin nu tills hon börjar jobba precis som alla andra ska utom jag. Har väl inte så mycket mer att berätta, det kommer iallafall lite bilder från min upptagna tid.
så jävla skönt med somarlov nu och det närmaste jag ser fram emot är midsommar.
 
 
 

Tomorrow be better

Den 2015-06-08, kl 23:20:50
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Efter en egentligen inte jobbig dag, men ändå ansträngande så ligger jag just nu i badet och det är så jävla skönt efter att ha varit arg och irriterad i stort sätt hela dagen. Ska bli riktigt skönt att ha en ledig dag imorgon och bara en skoldag kvar. Sedan välkomnar jag sommarlovet.Zara larsson - Lush life

Den 2015-06-07, kl 21:45:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0

wild n crazy

Den 2015-06-07, kl 17:01:27
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
hej, nu är det sista skolveckan kvar och börjar bli grymt taggad inför sommarlovet och midsommar, har två dagar kvar.
Har haft en grym helg, i fredags förfestade vi några stycken hemma hos jessica och sedan drog vi vidare till drinkbordet på Karma och hela kvällen var grym. Kunde inte blivit en bättre kväll, sjukt minnesvärd.
 
 

#görsomjag

Den 2015-06-05, kl 03:23:00
Filed in Allmänt, inspopics | Kommentarer: 0
 

torsdag fjärde juni

Den 2015-06-04, kl 21:13:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Bild från idag
 min dag började bra, har fått en kurs klar idag, skönt att ha det överstökat. Sen fick jag även skjuts hem och träffa en underbar vän som jag längtar efter varje gång hon lämnar mig. Nu är jag tillbaka i växjö igen som varje kväll denna veckan, vet inte hur det kommer sig haha. Men kan säga som det är just nu så är jag på sämst humör, min mobil har trillat i golvet och hela skärmen är heeeeelt sprucken, så nu har jag gått från en liten spricka i skärmen till ungefär hundra och när jag rör den får jag glas i händerna, men får väl se det positiva i det, den höll ju i åtta månader. Ska tycka synd om mig själv en stund nu och äta mig fet med pizza.
Sjukt taggad inför imorgon, slutar tidigt och drinkbordet på Karma är bokat, fredag koooom nu.

inspoo

Den 2015-06-04, kl 10:30:00
Filed in Allmänt, inspopics | Kommentarer: 0
 

låt ingen stoppa dig

Den 2015-06-03, kl 20:20:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
nu har jag fått göra två stycken bal uppsättningar vilket har varit väldigt roligt men blir samtidigt väldigt avundsjuk när jag tänker på att det kunde varit jag som satt där och skulle få en bal uppsättning på mitt huvud. Jag får helt enkelt tänka på att jag får sommarlov om en vecka, och det ska bli så grymt äckligt jävla skönt. 
Fick färgat hår igår, så nu är det mörkt igen och det positiva med det är att det inte ser lika slitet ut. 
idag har jag inte hunnit med speciellt mycket, hade en lektion och nu har linn varit snäll och hjälpt mig med lite plugg och nu ska jag fortsätta tömma mitt rum för jag äntligen ska få nytt golv till helgen.
 

nytt från bikbok rean

Den 2015-06-02, kl 16:33:15
Filed in Allmänt, new stuff | Kommentarer: 0
1. Här // 2. Här

Första juni tvåtusenfemton

Den 2015-06-01, kl 09:02:53
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon, måndag första juni tvåtusenfemton, Det märks ju verkligen nu när det är juni att vi snart slutar skolan, har nog ointe riktigt insett det tidigare vilket känns lite småt jobbigt eftersom jag har väldigt mycket uppgifter och skit kvar att få in. Men det löser sig förhoppningsvis. 
Sitter just nu på min historia genomgång som nu har pågått i ungefär 45 minuter, börjar trötta på att sitta och lyssna på något som är så ointressant som historia är, lektionen håller på till halv tolv och runt tolv ska jag göra baluppsättning.
 
Igår var det mors dag och det firades hemma hos farmor och farfar med en del av min släkt, grillade och åt massa mat. På kvällen åkte jag till växjö och kvällen slutade med en spontan bio, San andreas. Grymt bra film faktiskt, bra skådisar och hela filmen var mega spännande. Rekomenderar verkligen alla att se den.
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide