Fenty beauty by Rihanna

Den 2017-09-19, kl 13:00:00
Filed in Allmänt, new stuff, tips | Kommentarer: 0

Äntligen fått hem lite från fenty beauty by Rihanna. Fick dock bara med mig tre produkter hem då det var extremt utplockat. Ser så fram emot att få testa borstarna så fort dom kommer till butik igen.

Fick iallafall med mig två contouring sticks, ett ljust och ett mörkt. Samt ett highligter stick i färgen starstruck, älskar den redan!


En helg i Malmö

Den 2017-09-18, kl 18:13:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

I fredags tog vi en helg-tripp ner till Malmö. Bodde på ett superfint hotell, åt supergod pizza och kollade runt lite på fredagen.

På lördagen fick jag äntligen nya fransar (!!) och Jessan klarade sitt prov och fick sitt certifikate. Så himla roligt att hon klarade det och nu är utbildad fransstylist. Det firade vi med shopping på Emporia och jag fick med mig lite av Rihannas nya smink, så glad! Det kommer upp i nästa inlägg!


Välkommen Hans 💕

Den 2017-09-08, kl 17:21:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0


Liseberg 2017

Den 2017-09-03, kl 21:12:44
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Nu är det ett bra tag sedan jag uppdaterade, det beror nog inte på något speciellt mer än att jag oftast glömmer bort.

Under senaste tiden har jag mest hängt med vänner och min underbara Jacob. Varit på hockey, lite utekvällar här och var samt jobbat.
Igår var vi iallafall i göteborg och spenderade hela dagen på Lisebeg, har sett fram emot det så länge så det var så himla roligt att det blev av. 
Natten består av jobb och imorgon blir det en eoadtrip till Kalmar för att lämna av Jennie & Måns på flygplatsen och sedan gå ett sväng på IKEA.
Hoppas ni haft en bra helg! 💕


© Headerbilder från Wallpapers Wide