Tisdag 170228

Den 2017-02-28, kl 21:12:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0



Hade en jobbig natt inatt, inte alls en bra jobbnatt så slutade med att jag sov hela dagen. Det är en sån dag idag, som jag inte känner för någonting. Känner mig bara väldigt tråkig haha. hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt.
puss

Bebe Rexha - Atmosphere

Den 2017-02-26, kl 13:30:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0



-> Göteborg

Den 2017-02-25, kl 13:23:22
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Skriv inläggstext 


Friyay 170224

Den 2017-02-25, kl 06:32:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
bild från min snapstory
 
Fick ställa alarm och gå upp tidigt för att gå till tandläkaren, körde till Växjö efteråt och åkte till Grand med MS för shoppingrunda. Mycket shopping denna veckan alltså. Köpte en heldel, kläder, ljusgrej(?) lite smink och sånt. Endel kommer nog upp på bloggen efter helgen. Var även förbi mormor och morfar en runda och efter det mötte jag upp min babygirl i Nottebäck innan jag åkte vidare till S i VA. Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska snart sova några timmar innan jag måste upp och packa och köra till Växjö för att sedan dra vidare mot en natt i Göteborg. 
puss

Torsdag 170223

Den 2017-02-25, kl 06:17:10
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hann inte blogga igår (torsdag), så tänkte lägga upp det nu istället. who cares liksom? 
Körde in till Växjö nästan direkt när jag vaknat, kom dit lagom till massagen och det var så grymt skönt. Jag har haft så ont i nacken och axlarna att jag knappt kunnat jobba. Lär väl få börja gå regelbundet, men vem tackar nej till massage varje vecka liksom? not me. Var på grand en runda sen och köpte med mig skor och en tröja hem. (ja jag vet, jag är sämst.) Hann även med att träffa en hel del vänner och på kvällen tog jag och min g-e girl en fika. En superbra dag helt enkelt. Fler sånna!

Mitt Januari 2017

Den 2017-02-23, kl 14:00:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
~ Första veckan i Januari ~
Min start på nya året var ändå väldigt bra, fick besöka Jönköping vilket inte händer speciellt ofta. Blev en superrolig shopping runda och fick med mig en hel del nytt hem (min vita bombajacka tex). Fick äve se Sveriges handbollslandslag spela mot Norge, var så grymt kul att få se dom igen, kommer minnas det länge. 
 
 
~ Andra veckan i Januari ~
 Min frans allergi blev värre, vilket gjorde att jag fick göra min allra sista påfyllning i Januari. Åkte på familjeroadtrip till Ullared, skulle hängt med som sällskap, handlade mest av alla... haha. 
 
 
~ Tredje veckan i Januari ~
Shoppade in lite nytt då jag fick en ''feeling'' för ljusrosa haha. Vet inte alls vart ifrån det kom men ville handla med mig allt jag såg. 80% bestod även av handbolls VM för mig, ville inte missa en enda match men såg ungefär två srycken om dagen. Det blev också en VÄLDIGT spontan utgång med fina människor och BM. Var så nöjd under kvällen för BM var med, händer så sällan.
 
~ Sista veckan i Januari ~
 Under sista veckan åkte Hela familja upp till åre för en veckas semester. Det var väldigt kul att få se ett nytt ställe och få åka i nya backar. Otroligt skönt att få komma iväg, man behövde verkligen en paus från verkligheten och vädret gjorde allt ännu lite bättre. 
 
 Där har ni det mesta om min start på det nya året, måste säga att det var en ovanligt bra start. Mycket minnesvärda händelser som till exempel handbollsmatchen och Åre resan. Har även fått tillbaka min bästa vän och träffat lite nya människor. Är så oerhört glad över det att jag inte ens kan beskriva HUR glad jag är med ord. 
 
 
 
 

onsdag 170222

Den 2017-02-22, kl 21:47:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hade super mycket energi inatt, var nog pågrund av gårdagen, var väldigt glad och nöjd typ haha. Men när jag kom hem blev jag så trött och det var så skönt att få lägga sig i sängen. Tyckte mest synd om alla som skulle behöva gå utanför dörren. Vädret var och är fortfarande katastrofalt. 
Har mest umgåtts med Jessan ikväll, planerat lite smått och gått inför helgen och nu har jag precis gjort klart ''mitt Januari'' inlägg (äntligen!!!). Så det kommer upp på bloggen imorgon runt 14 ungefär. 
Ikväll ska jag antingen ligga hemma och mysa i min säng och se ung & bortskämd eller köra en runda till Växjö och hälsa på min babygirl en stund. Inte bestämt om det är värt att köra i detta kaosvädret haha.
 
Imorgon har jag lite och göra iallafall, ska faktiskt vakna tidigt och det ska ändå bli skönt. Ska köra till Växjö och få massage (yay), det behövs verkligen. Efter det blir det nog en shopping runda (utan att handla denna gång.) & på kvällen ska jag träffa min g-e girl! så längesen!
hoppas alla haft en superbra vecka hittils! puss

snapchat - en helt vanlig natt på jobbet

Den 2017-02-22, kl 18:14:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

dagens 170221

Den 2017-02-21, kl 23:14:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade sent idag med som vanligt, men kände efter igår att jag ville hitta på något. Så satte mig i bilen och körde till Växjö och hämtade upp MS. Tog en mys-fika och en snabbrunda på grand. Trots att denna snabbrunda bara blev 40 minuter lång lyckades jag ändå få med mig en ny tröja hem haha. Efter det träffade jag K en runda och nu ska jag ta en roadtrip till VA innan jobbet. 
puss

4 bästa just nu

Den 2017-02-21, kl 14:03:00
Filed in Allmänt, musik | Kommentarer: 0
 

- myskväll 170221 01:43

Den 2017-02-21, kl 01:49:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Så här mysigt har jag haft det ikväll, tände ljus och la mig i sängen och åt massa gott. Det var otroligt skönt att bara få ligga här och känna att jag inte behövde göra någonting. uppskattar kvällar med sån ''feeling' haha. Kollade på hela säsongen av ''Hashtag'', då märks det att den var bra eller hur? för det va den, kunde inte sluta kolla men satt samtidigt med en klump i magen för att jag inte visste vad som skulle hända. Serien är alltså baserad på en verklig händelse som hände i Göteborg år 2013 som ledde till upplopp på en skola. Denna serie borde verkligen visas på alla skolor i Sverige och rekomenderar alla att se den. 
Nu ska jag byta om och göra mig redo införr jobb, ser fram emot en natt med mig själv & min musik. 
puss

''man kanske inte letar efter någon som accepterar en precis som man är, utan efter någon som accepterar en trots allt man inte är''

Den 2017-02-20, kl 18:53:12
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
Idag är det en sån där dag som jag inte riktigt kan säga vilket humör jag är på. En sån dag jag inte riktigt vet vad jag vill göra eller vad jag känner. Kan vara för jag sovit bort heeeela dagen, vaknade runt fem men egentligen stör det nog inte mig så mycket. Snart ska jag ringa min babygirl och prata med henne om allt mellan himmel och jord. Sen ska jag förhoppningsvis slänga mig i duschen (om jag orkar) och ikväll ska jag nog bara ligga i min säng med tända ljus och massa gott och börja kolla på en ny serie som heter ''hashtag'' som är baserad på en verklig händelse i Göteborg 2013. 

söndag 170219

Den 2017-02-19, kl 23:24:51
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Skrev i ett inlägg för några dagar sedan att jag skulle börja blogga varje dag. och TRO mig, jag har försökt. Men min dator krabbar fortfarande så har inte lyckats. Det börjar göra mig ganska frustrerad så måste lösa det på något sätt. Anyway, nu fungerar det iallafall. Jag har haft en super mysig helg, väldigt annorlunda med börjar vänja mig vid att varje dag är det nu. Var hemma runt sex ikväll men det blev en snabbrunda hemma för att byta bil och sedan körde jag till Åseda och hade en behövlig pratstund med min babygirl. nu har jag badat ett tag och försökt milda min söndagsångest utan framgång. Det var iallafall ganska skönt att bara ligga där ett tag. 
I veckan tänkte jag försöka få upp ''mitt januari'' eftersom jag inte lyckats med det. Plus fixa lite tidsinställt ifall min dator får för sig att dö igen.
Hoppas ni har haft en bra helg, puss!
 

4 om mig

Den 2017-02-14, kl 08:49:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
1. Jag har alltid väldigt hög musik när jag kör bil. Det är en av de bästa känslorna jag vet, därför jag ibland uppskattar en natt på jobbet. Gillar inte heller att prata med andra i bilen hela tiden när jag kör, går superbra när jag själv åker med men helst inte när jag själv kör.
 
2. Jag har lagt cirka 500 kronor i månaden på mina ögonfransar. Ska bli skönt att kunna lägga dom pengarna på annat i fortsättningen men känner samtidigt att jag hade velat fortsätta.
 
 
3. Jag har aldrig fått profesionell (ingen aning om hur det ordet stavas?) massage. Ska få det för första gången på onsdag och det ska bli väldigt sppännade och behövligt.
 
4. En av mina största drömmar är att få adoptera, haft det i tankarna sedan jag var yngre och hade verkligen velat träffa en förälder som har adopterat för att lära mig mer om det.
 

you lift me up when i'm down down down

Den 2017-02-13, kl 19:02:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
jag vet att jag är tråkig, jag är tråkig för jag aldrig bloggar längre. Men min dator har kaosat och inte alls velat vad jag vill. Plus att jag haft ganska fullt upp? har knappt varit hemma och har jag varit det har jag inte haft tid alls. Men nu har jag verkligen bestämt att jag ska börja blogga ofta igen, hatar att gå in på min blogg och själv se att jag inte uppdaterat. Så jag lovar denna gång att försöka med minst ett inlägg om dagen. 
& nu när jag varit så kass tänkte jag lägga ut ''mitt januari'' i bilder, en bra början iallafall?
Min dag har för engångskull varit lång, haft shopping dag med BM, skulle bara följa med som sällskap men ni som känner mig vet ju att jag inte kan hålla mig. Så köpte en jättefin kofta (typ?) och jag är SÅ nöjd med den. Så värt! höll mig ändå ganska bra för det var faktiskt mitt ända köp, bortsätt från islatten hihi. nu ikväll har jag städat, GROVT! är dock inte klar med för trött för att fortsätta så tänkte slänga mig i sängen ett tag.
puss

en mini-part av hela veckan

Den 2017-02-07, kl 16:07:44
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
Från veckan i Åre.
 
Under hela veckan fick jag leva på pencilin, ständigt ont i käften och problem att äta. Trots det hade jag bästa veckan med världens bästa familj. Det va grymt kul att åka igen och lika grymt på ett nytt ställe, även att vårt vanliga ställe faktiskt är bättre. Vi hade bästa vädret och inte speciellt kallt. Är verkligen nöjd med veckan, förutom att den gick super snabbt, hade lätt kunnat stanna några dagar till. 
Efter den långa och otroligt jobbiga bilresan hem var nog det bästa att få komma hem tills sin säng, den har jag saknat under tiden jag varit iväg haha. & jag fick finaste välkomnadet hem, Mat på Rosegarden och sen se filmen Split på bio, mysigaste kvällen på länge. 
Igår körde jag till Åseda och träffade efterlängtade BM, verkligen saknat henne trots mobilsamtalen! 
Om en stund ska jag äta, sen kommer MS så vi ska äntligen fixa min fula utväxt, som jag har väntat på det! och ikväll ska jag spraytana mig bara för att jag kan hihi.
puss
 
 

Näst sista dagen på björnen

Den 2017-02-02, kl 19:46:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Näst sista dagen, fatta att det bara är en dag kvar och sedan åker vi hem?? så tråkigt och ångesten börjar redan smyga sig fram. Vill inte hem. Känns som vi nyss kom hit, man känner verkligen av hur snabbt veckorna går när man är iväg, borta brån vardagen och dagliga rutiner. haha dagliga rutiner? jag har inte ens rutiner hemma.
Hade lika fin dag idag, kan inte släppa hur fint det är på högsta toppen, kommer ta med mig den bilden hem, färgerna på himeln, ljuset, solen, utsiken, allt. 
Bilden är från idag, på lafamilja. eller ja alla utom jessan, hon tar ju bilden hihi.
 

finaste dagen

Den 2017-02-01, kl 19:29:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ser ni vad fint? Idag var första dagen vi var uppe på högsta toppen, och såhär fint var det. Välidgt intressant dag med nya backar, nya liftar & fint väder. 
& efter denna dagen har jag fortfarande en nöt-kind, fått värre ögon allergi och inte nog med det, jag har fått tillbaka min förkylning. Kan man ha bättre tur än mig? nej jag tror nästan inte det. Undra vad som kommer här näst, trilla och slå ihjäl mig i backen? haha återstår att se. Tröstade mig själv lite nyss, köpte hem fem stycken nya smink produkter från e.l.f, nu fattar bara jackan jag hittade första dagen, hade verkligen viélat ha med mig den hem också.
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide