neeeed

Den 2016-09-26, kl 23:25:17
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
Hejsis, haft en bra helg, super kul firande för min syster. mådde däremot inte speciellt bra igår, längesen man var så extremt bakfull och trött, & idag vaknade jag och hade grovaste ångesten? så inte likt mig att ha en klump i halsen och känna mig så jävla värdelös haha. vet inte vad problemet är men ska iallafall åka och träffa världensbästa snart så jag kan få lite motivation till inatt och morgondagen. hadeee
 

4 bekännelser

Den 2016-09-22, kl 21:30:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
- Jag lägger största delen av mina pengar på onödiga saker, speciellt cigg, islatte & redbull. sånna grejjer jag inte tänker på att jag betalar för.
 
- Jag städar bara mitt rum om jag verkligen måste, & då menar jag inte för att det ser förjävligt ut, utan för jag inte har några kläder att ha på mig eller inte hittar saker jag behöver.
 
- Har förtillfället fått en ''grej'' för tatueringar och piercingar, har alltid haft en grej för tatueringar, men nu har jag även fått för mig att jag vill pierca mig för jag tycker det är så jävla snyggt på andra.
 
- Jag bjuder hellre andra än att bli bjuden, det spelar egentligen inte någon roll vad det handlar om, en drink, en sak eller vad som. Älskar att bjuda andra men gillar inte själv att bli bjuden.
 

en stor del

Den 2016-09-21, kl 21:46:28
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
 

00:32

Den 2016-09-19, kl 00:38:28
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
sådär känner jag verkligen idag haha. men så känner väl jag egentligen varje helg.. anyways, håller mig ganska sysselsatt nuförtiden. tror egentlige det är ganska omedvetet men vad gör det? tänkte langa upp en liten bild-bomb imorgon om jag har tid. hängt ganska mycket i växjö, varit ute på krogen endel, varit iväg på roadtrips som till exempel Ullared. & största tiden har gått till mina super underbara vänner och mina syskon.haft en superduper helg, även förra helgen. inatt ska jag jobba och imorgon ska jag på en secret roadtrip under dagen och kvällen spenderar jag i Växjö. puss babes 

2016-09-05

Den 2016-09-06, kl 00:39:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 har du tappat greppet? jagat efter något bättre och aldrig sett de som du har?
stått där kvar utan någon komentar och inte vetat vart du ska? letat efter svar
tänkt att du kommer dit snart, du har velat att det ska bli bra. 
Har du känt att du blir galen utav staden och bagaget? du vill dra men du stannar kvar, samma saker gång på gång.
Du är borta ett tag men kommer tillbax. Du håller dig vaken, du trampar på gasen och tänker på dagen då du ändrar på saker. Du vänder blad, det ända valet.
Alla kan falla ibland, men samla kraft, planera allt i minsta detalj och res dig upp för en andra chans.
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide