rita ora - i will never let you down

Den 2014-03-31, kl 22:52:00
Filed in musik | Kommentarer: 0

when you say you've had enough, you might just give it up

Den 2014-03-31, kl 22:39:57
Filed in | Kommentarer: 1
• ibland kan det vara så att vi är så in i helvete rädda för att gå igenom allt det där igen att vi omedvetet sätter kroken framför oss själva •
Fick äntligen träffa moa i helgen, så jävla längesen sist. färgade även håret två gånger i helgen, men det syntes inte någon av gångerna, så lever på färgbomb. borde nog klippa av mig allt hår egenligen.. 
Första dagen på praktiken avklarad idag, haft min första riktiga schamponeringskund! och har nog aldrig svarat i telefon så mycket på samma dag innan. ska snart sova för imorgon måste jag gå upp vid halv åtta och sen ta bussen till stan, börjar tio. så skönt att vara borta från skolan i hela tre veckor! plus att det bara är 18 dagar kvar tills jag fyller 18. 
 
 

Shills - Deep Cleansing Black Mask

Den 2014-03-30, kl 00:46:00
Filed in tips | Kommentarer: 0
idag tipsar jag om shills - deep cleansing black mask. Det är en ansiktsmask som fungerar väldigt bra för finnar, pormaskar eller ackne. Masken lägger även till vitamin A, B och E. Alla hudtyper kan använda den.
Den ser ut såhär: 
(tuben räcker 3-4 gånger.)
Masken är väldigt smidig, för att istället behöva tvätta eller skrubba bort den så lägger den sig på huden så att man sedan kan dra bort hela masken på samma gång.
 
finns på Estyle (länken ovanför) just nu för 98 sek. (i vanliga fall: 300 sek) 

Världens bästa tidiga present!

Den 2014-03-28, kl 19:40:20
Filed in new stuff | Kommentarer: 0
Igår fick jag en tre veckors för tidig 18 års present av min underbara pojkvän.
Blev så extremt glad, världens bästa present!
(trettitusenmiljonergånger finare i verkligheten)
från VILA 499 sek.
 
hade i stort sätt bara prov i skolan idag, gick sådär, hoppas på E men är fett osäker. mötte upp babe när jag slutade, åt och gick på stan med linn en sväng. 
nu sitter jag med färg i håret och hoppas att det bra. ska tvätta ur det om sådär tjugo minuter. sen ska jag träffa linn och mois!
 

tillfällig header!

Den 2014-03-28, kl 00:38:00
Filed in | Kommentarer: 0
godnatt!
 

five before i sleep

Den 2014-03-27, kl 23:35:09
Filed in | Kommentarer: 0
• Jag hatar när skriver/svarar med ok, blir så extremt irriterad.
 
• Jag är otroligt trött på alla egoistiska personer som bara bryr sig om dig själva och sina egna jävla känslor.
 
• Jag tycker inte om att sova på kvällen. Är nästan aldrig trött. däremot älskar jag det på morgonen.
 
• Jag hänger nästan aldrig tillbaka kläder på samma ställe efter att jag har provat något i affär.
 
• Jag älskar att få presenter, det är bland det bästa jag vet.
 

har haft en väldigt stressig och lite småjobbig dag. haft mina systrar som modeller i skolan. skulle slutat halv tre egentligen men blev lite över tre eftersom hon har tre meter långt hår. direkt efter åkte vi upp till grand, skulle bara dit för att äta men det blev att vi var kvar där i några timmar, köpte iallafall hårfärg så imorgon fyller jag i och hoppas på det bästa. trättat linn en sväng & sen har jag pluggat frisörteori. 
ska strax kolla på max ett avsnitt av pretty litte liars, sen ska jag sova.

du raderar våra minnen och tror att hjärnan kommer släppa dom.

Den 2014-03-26, kl 17:04:00
Filed in | Kommentarer: 0
onsdag 26/3 - 13
babe sov som sagt hos mig inatt, spenderar nästan alla våra nätter tillsammans nu för tiden. looove it. imorse åkte jag med dadi till skolan, så skönt att bli körd när jag inte sover i växjö. Det har faktiskt varit en bra dag idag, blev överlycklig när jag fick höra betyget på matteprovet som jag gjorde förra veckan. Tog bussen hem och kom hem för en stund sen, nu väntar jag på mat, är mega hungrig! efter maten ska jag försöka städa mitt rum från topp till tå, det behövs verkligen stor städas.. när jag är klar ska jag duscha och sånt där. 
imorgon ska vi ha med oss modeller till skolan för schamponering & inpackning/colormask, så ska ta med mig mina systrar med mega långt hår haha. Sen är det bara en dag kvar för sedan går jag på praktik i två veckor och sen är det lov, så jälva underbart!
 

in bed....?

Den 2014-03-25, kl 21:50:00
Filed in Allmänt, Love | Kommentarer: 0
tidsinställt inlägg
när detta inlägget publiceras ligger jag troligen hemma i min säng jämte min babe och kollar på The walking dead och dricker hallon-blåbär smoothie. för ska strax gå och möta honom! (20.45 just nu). är så extremt trött vilket jag har varit sedan jag kom hem från skolan. eftersom jag troligen inte kommer kunna blogga sen så skriver jag inlägget nu.
godnatt!

before & after

Den 2014-03-25, kl 21:28:00
Filed in | Kommentarer: 0
Detta vet nog redan alla, att det fungerar så här och så vidare. tycker bara det är så jävla sjukt, denna jälva ideal.. att man ens får redigera så mycket för att allmänheten ska tycka om det. det märks att det är år 2014. Plus att det är jävligt orealistiskt att en människa som inte har gjort tiotusen plastikoperationer ser ut så här. aja ni ska inte behöva läsa så mycket om mina åsikter, tänkte bara lägga ut denna video som en liten påminnelse om att vårt lilla land är väldigt lättpåverkat och älskar overklighet.

one day, you'll miss me

Den 2014-03-25, kl 17:45:00
Filed in | Kommentarer: 0
halloj
ett tag nu har jag verkligen varit SÄMST här på bloggen, det finns många anledningar till det.
har haft extremt mycket i skolan och så.. så den stora anledningen är i stort sätt för att jag inte har haft någon tid.
nu tänkte jag berätta liiiite om min grymma helg.
 
Fredag - mina föräldrar åkte iväg (hela helgen). ganska onödig dag i skolan faktiskt, stylade varandra två&två och sen fick vi göra vad vi ville tills vi slutade runt halv tolv då jag mötte upp assil. Vi fikade bara och gick lite på stan, fick med mig en ny väska hem. är så jävla nöjd med den. 
(fast beige)
Vid tre var nellie framme med tåget, så mötte upp henne och tog bussen till braås. tog det ganska lungt på kvällen, pratade och träffade linn och sara en stund. 
 
Lördag - jag och nellan städade typ hela huset under dagen. haha. På kvällen hade jag 18 års fest. (även att jag inte fyllt än). fick en massa fina presenter och en tårta. Hade en jättebra kväll med underbara människor!  
 
i söndags åkte nellie hem till skåneland igen och jag och assil har i stort sett spenderat kvällar och nätter i växjö sen dess. 
nu är jag hemma efter en jobbig dag med jobbigt väder. ligger i min säng och ska plugga en liten stund, sen ska jag bara ligga och kolla på pretty little liars. 
 

R.I.P to the girl you used to see, her days are over.

Den 2014-03-24, kl 18:46:56
Filed in | Kommentarer: 0
goddagens!
har haft en as grym helg, hinner inte berätta om den just nu så lovar att jag gör det imorgon! 
ska snart träffa linn och senare åker jag och babe till växjö och sover där!
 

so you can be different

Den 2014-03-20, kl 19:24:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Torsdag 20/4-14

varit en rätt annorlunda dag, har tema dag i skolan ''kärleks'' tema. så det har mest varit föreläsningar om sex & transsexuella typ. haha. var nere på stan en runda och köpte ett par jeans, ett linne, bronspuder & hårfärg. kände att jag behöver färga min utväxt iallafall, det var lite mer än 6 veckor sen.
 
vero moda - WONDER DN DENIM JEGGING LT BLUE - NOOS.
299 SEK
 
HM - 75 SEK. (SVART)
(har inte tid att ta kort på den just nu och den svarta finns inte kvar på hemsidan.)
 
efter skolan hade jag utvecklings samtal, som egentligen inte blev ett samtal.. haha, sen åkte vi och handlade mat inför helgen! 
nu ligger jag i min säng och är mega trött, hade faktiskt kunnat somna nu och sova ända tills imorgon, men har inte träffat Linn på jätte länge så ska skita i min trötthet och trätta henne strax. 
 

hot miami styles - bikini

Den 2014-03-19, kl 10:07:00
Filed in tips, wanties | Kommentarer: 0
 
 
 
 

JC Jeans

Den 2014-03-19, kl 09:28:03
Filed in tips, wanties | Kommentarer: 0
REPLAY LUZ Jeans 999:-
 
G-STAR LYNN SKINNY Jeans 999:-
 
 
 

summer nails

Den 2014-03-19, kl 09:20:40
Filed in tips | Kommentarer: 0
 

don't let anyone's hate, drama or negativity stop you from being the best you can be.

Den 2014-03-18, kl 20:32:14
Filed in | Kommentarer: 1
simhallen avklarad. yey. fick även med mig en ny tröja från h&m hem. pluggat matte i sådär nån timme ikväll inför provet imorgon. nu har jag precis duschat och så, vid nio tar jag och babe bussen till växjö och sover där inatt igen.
 

attityd

Den 2014-03-18, kl 10:34:45
Filed in inspopics | Kommentarer: 0
kom lite fösent till skolan i morse, men who cares? det var typ bara 50 min eller nått, har ändå inte gjort något sen jag kom hit, haha, svenska är så onödigt. Plus att det finns människor som är så extremt löjliga. 
aja i vilket fall, i eftermiddag ska vi till simhallen och ha livräddning, kan inte påstå att jag är så sugen på det just nu, men ska faktiskt vara med endå. ett poäng till mig hehe. efter det ska jag troligen hem. 
helt sjukt att vi ska gå på praktik snart! det är bara en vecka kvar i skolan..
 
 
 
 

Happiness often sneakes in trough a door you didn't know you left open.

Den 2014-03-17, kl 22:04:31
Filed in | Kommentarer: 0
nu är det en ny vecka, och jag kan ju säga att den börjar bra! äääntligen wifi hemma efter att ha längtat efter det i flera år, och kan även ringa från min mobil igen! lite happy där.
kom nyss med bussen till växjö och sitter nu i min systers lägenhet, ska äta & kolla på Pretty little liars.
senare någongång kommer babe och sover med mig!
ska försöka blogga lite mer nu, men har så mycket i skolan så har knappt tid.. försöka ska jag iallafall göra!
 

50 / 18 - kalas

Den 2014-03-16, kl 00:54:00
Filed in | Kommentarer: 0
tänkte informera er som läser min blogg att jag inte har internet hemma förtillfället & det är anledningen till att jag inte har bloggat. Har helt enkelt inte kunnat på något sätt. det har ändå varit lite skönt, för har inte haft speciellt mycket att blogga om.
 
runt fyra idag kom det cirka 30 pers hem till oss för att fira att pappa har fyllt 50 & att jag snaaaart fyller 18. 
så haft fullt upp hela dagen, alla har inte ens gått hem än. haha. Jag är jävligt nöjd med mina små presenter, vilket är pengar och presentkort på växjö city
snart ska jag möta upp min pojkvän igen som ska komma och sova hos mig. så underbar!
imorgon ska jag plugga järnet av mig inför ett matteprov, detta provet ska jag värkligen inte få F på.
 jag vet inte när jag kan blogga nästa gång.. men ska försöka så ofta jag kan!
 

why alive

Den 2014-03-12, kl 18:49:51
Filed in inspopics | Kommentarer: 0
 

stay where you are, so no stupid fucker slaps you in the face

Den 2014-03-12, kl 17:01:13
Filed in | Kommentarer: 0
på tal om något annat.
nu är jag hemma från skolan, haft en lite sådär små weird dag än så länge, men har ändå haft jävligt roligt.
nu sitter jag här i min säng och väntar på att maten ska bli klar. 
har egentligen tuuuusen saker att göra idag, men är alltid så trött när jag kommer hem från skolan.. så kommer troligen inte orka. haha men får se, kanske bara ligger och kollar på serier resten av dagen, har missat hur mycket som helst.
 

Wantie

Den 2014-03-12, kl 11:16:16
Filed in tips, wanties | Kommentarer: 0
 

NewNowNails

Den 2014-03-12, kl 10:54:58
Filed in tips | Kommentarer: 0
 
kom cirka en timme försent till skolan i morse, börjar 8.15 & kom hit vid 9.30, men missade inget viktigt. 
nu har jag egelska & ska egentligen läsa min engelska bok just nu men den är sååå kass, fattar ingenting. 
 

about me

Den 2014-03-11, kl 21:38:56
Filed in | Kommentarer: 0
Nämn 2 bra egenskaper hos dig själv - snäll & oftast omtänksam.
 
nämn 3 mindre bra egenskaper - blir väldigt lätt arg, irriterad & otålig 
 
vad är du rädd för - förlora människor som står mig väldigt nära.
 
vem åkte du bil med sist? - my dadi
 
något som gjort dig väldigt arg/ledsen någongång i ditt liv - självklart, allt för ofta.
 
har du varit utomlands någongång - självklart har jag det.
 
vilken plats var finast i så fall - hm.. italien, & älskar grekland.
 
du tycker inte om - själviska människor.

färgbomb - nutri color creme

Den 2014-03-11, kl 21:21:08
Filed in | Kommentarer: 0
för några veckor sedan / 1 - 2 månader sedan, färgade jag håret rödlila typ. För att det skulle hålla i sig och inte tvättas ur, köpte jag mig en färgbomb, haft en märke innan som jag tyckte var sääämst så jag provade något nytt - Revlon nutri color creme 500 purple red. Använde den i stort sätt varje gång jag tvättade håret vilket var cirka två gånger i veckan. Tyckte att den var hyfsat bra, förutom att man vekligen fick ösa på sjukt mycket annars tog det knappt. 
& nu förra veckan tog den slut så idag tänkte jag köpa en ny, men tyckte att den rödlila var lite för ljus för mitt hår såg nästan rosa ut, så jag tänkte prova en annan färg av samma märke, så istället köpte jag 200 violett eftersom den var lite mer lila och lite mörkare. 
Nu har jag provat den och förväntade mig bättre resultat, men nu ser mitt hår uttvättat ut & typ rödbrunt? så den tog i stort sätt ingenting, utan färgen bara skjöldes ur ännu mer.. blir sjukt irriterad eftersom den jag hade innan fungerade helt okej.
så jag rekomenderar INTE - nutri color creme 200 violett. ångrar mig som fan och önskar att jag hade provat något annat märke istället.
 
 

bad luck gånger två

Den 2014-03-11, kl 20:43:41
Filed in tips | Kommentarer: 0
sen i söndags morgon har jag haft sån otur med/i allt, ingenting går eller blir som det ska/skulle. fattar inte felet på denna veckan så jag hoppas verkligen att det vänder så jag får lite tur istället..
 
 

Så får du håret att växa snabbare.

Den 2014-03-11, kl 08:46:00
Filed in tips | Kommentarer: 0
Drömmer du om ett långt och vackert hårsvall? Ett hårstrå växer cirka en centimeter i månaden, men det finns smarta knep för att få tillväxten att öka och på sikt få ett starkare och friskare hår.
 
 
Skäm bort med fukt
Ju bättre ditt hår mår, desto större förutsättningar har det för att växa snabbare och bli längre. Ett slitet hårstrå växer sämre och bryts också av fortare. Skämmer du bort ditt hår med en inpackning i veckan tillför du näring och fukt. Satsa på en inpackning som är anpassad för din hårtyp och applicera den i handukstorkat hår. Låter du dessutom inpackningen verka i en varm frottéhandduk blir effekten ännu bättre.

Ät nyttigt
En nyttig och allsidig kost är a och o om du vill att ditt hår ska växa snabbare. Se därför till att du verkligen får i dig nyttiga vitaminer, mineraler och antioxidanter vid alla måltider. Undvik eller dra ner på så kallad skräpmat som innehåller mycket fett och salt. Det finns också särskilda vitaminkomplement att köpa, som sägs öka hårstrånas tillväxt. Satsa på sådana som innehåller silica, betakaroten och B-vitamin.

Massera loss
En rejäl hårmassage ser inte bara till att din hårbotten blir fri från smuts, gamla hudceller och olja, den sätter dessutom fart på hårsäckarna och blodtillförseln – vilket gör att ditt hår växer snabbare. Passa gärna på att ge ditt huvud en massage på 5-10 minuter nästa gång du löddrar loss med schampo.

Undvik värme
Varma stylingverktyg sliter på håret, så undvik sådana så mycket som möjligt och låt ditt hår istället självtorka. Måste du ändå dit med fönen, locktången eller plattången, se till att du först har applicerat en värmeskyddande produkt. Ett annat tips som ska motverka att hårstrån går av i förtid är att sova med håret samlat i en hög hästsvans.

Stressa mindre
Att undvika stress är viktigt för din hälsa och också ditt hår. När du är stressad minskar tillförseln av blod till hårsäckarna, vilket gör att ditt hår mår sämre och också växer sämre. Stressar du för mycket kan du tappa ovanligt många hårstrån, vilket gör att ditt hår känns tunnare. Vill det sig riktigt illa kan du utveckla stressjukdomen alopecia areata, vilket innebär att du tappar allt eller delar av ditt hår.

Toppa regelbundet
Att håret skulle växa fortare om du klipper det regelbundet är en myt, men däremot ser en regelbunden klippning till att ditt hår håller sig friskt. Att vänta flera månader mellan frisörbesöken gör visserligen att ditt hår hinner växa ut, men eftersom dina hårstrån troligen är så slitna måste du klippa av det mesta på en gång. Klipper du däremot topparna var 6-8:e vecka ger det alltså ett friskare – och på sikt – längre hår.


no time

Den 2014-03-10, kl 17:38:48
Filed in | Kommentarer: 0
haft fullt upp sen jag bloggade sist, nu har jag väl sådär fem minuter max på mig att skriva ett inlägg. 
har varit i skolan som vanligt, klippt hela min docka, wehu! & idag hann jag äntligen sola.
nu ska jag bara packa & fixa Linns paket, sen ska jag ta bussen in till stan och möta upp Linn & sedan drar jag vidare till min syster och sover där!
 

to late or to soon?

Den 2014-03-08, kl 03:38:37
Filed in | Kommentarer: 0
efter att ha jobbat med storasyster med en bil utan bromsar blir det äntligen sängen för mig medans hon har två timmar kvar på jobbet!


Godnatt!

MadLady

Den 2014-03-07, kl 18:41:45
Filed in | Kommentarer: 0
just nu
frakt - 29:- (fri över 600:-)
leverans - inom 1 - 3 dagar
öppen köp - alltid 30 dagar.
LÄNK - http://blogfame.se/87/9377/mad-lady

I want you

Den 2014-03-07, kl 18:28:26
Filed in | Kommentarer: 0
LÄNK - http://imso.com/

3 saker jag...

Den 2014-03-07, kl 17:25:19
Filed in | Kommentarer: 0
...längtar till -  fylla år, sommarlov & värme.
 
...favoritfärger - svart, ljusblå/turkos & grå
 
...butiker du shoppar i allra mest - Vero moda, carlings & bikbok.. typ.
 
...önskar mig just nu - pengar, sommar & resa utomlands.
 
...gör som du egentligen inte borde - kommer försent, sover länge & om jag typ ska träffa nån säger jag alltid att jag ska gå vid den tiden men blir alltid att jag går senare.
 
 

good girls go to heaven, bad girls go everywhere.

Den 2014-03-07, kl 16:54:31
Filed in | Kommentarer: 1
äääääntligen fredag, såååå skönt. 
blev inget solande för mig denna veckan, menmen det får bli nästa vecka istället. 
nu är mina föräldrar iallafall på väg till stockholm & kommer hem igen på söndag, och imorgon fyller min underbar vän 17 år. 
ikväll ska jag försöka göra så lite som möjligt, är verkligen extremt trött, hade kunnat somna nu om jag hade lagt huvvet på kudden men nej det ska jag inte göra för då lär jag sova resten ac dagen/kvällen. och inatt ska jag följa med min syster och jobba. 
 
todaysinspiration
 har ju även lovat att jag ska bli bättre på att blogga ''under veckan'', så tänkte att jag börjar med det idag!


Bluee

Den 2014-03-06, kl 14:36:52
Filed in | Kommentarer: 1
 

kalas bra

Den 2014-03-05, kl 20:49:17
Filed in | Kommentarer: 0
kalas för papi, han och mami ska på wiskey-kryssning i helgen, yey.
ska strax till stan med min lilla älskling och mysa/sova där inatt! och hann absolut inte sola idag, haha, missade bussen och skit så det får bli innan skolan imorgon istället precis som vanligt! 
nu måste jag packa, hejsvejs!
(just nu)
 

cause all we need is love

Den 2014-03-04, kl 22:44:40
Filed in Love | Kommentarer: 0
 Du är min favorit ♥
Jag älskar dig, jag kommer aldrig sluta säga den meningen till dig.
 

45 dagar kvar

Den 2014-03-04, kl 22:32:29
Filed in | Kommentarer: 0
nu är det 45 dagar kvar tills jag fyller 18, känns som en evighet.. haha.
om en och en halv timme fyller iallafall min lilla dadi 50, så han ska få sin lilla presentis av hela familjen imorgon efter jobbet & sedan ska vi små fira honom lite. :)
Har än så länge haft några upp & ner dagar.. så har inte haft sådär jättestor motivation till att blogga helt enkelt. Men blir troligt vis bättre på det under veckan. Imorgon ska jag äntligen sola också vilket jag behöver. 
nu ska jag kolla på pretty little liars, har missat cirka 5 avsnitt så får se om jag orkar se alla idag!

you're dead but still breathing

Den 2014-03-04, kl 19:50:08
Filed in | Kommentarer: 0
 

born to die.

Den 2014-03-03, kl 14:51:13
Filed in | Kommentarer: 0
japp, så här känner jag just nu. Drog till skolan som vanligt i morse men mådde/mår inte alls bra så jag gick därifrån.
och nu sitter jag hemma hos min syster fast hon är inte här just nu.. ska vara här till fyra, då pappa hämtar mig,
ska hem till min sköna säng. 

you need to fall before you fly

Den 2014-03-02, kl 20:39:57
Filed in | Kommentarer: 0



Onödiga tankar.

Den 2014-03-02, kl 17:37:00
Filed in | Kommentarer: 0
ni vet den där känslan man kan få ibland, den där känslan av att man vill någonting men man vet egentligen inte vad. Man kanske bara vill säga någonting, men hittar inte rätt ord för just den meningen man vill ha fram. Det snurrar bara runt i en cirkel i ditt huvud. 
Eller, så vill man någonting, göra någonting, antingen något stort eller något litet, eller både och. 
Du har tankar om ditt liv, du har tankar om andras liv. till exempel en vän du egentligen vill ha och saknar men som du vet kommer den inte tillbaka. Du vet inte varför eller hur. Och känslan av att inte kunna göra någonting åt det. Det bara är så. Livet förändras, vänner kommer och går, så kommer livet alltid att vara och det är bara att gå vidare.
 
 

Tangle teezer

Den 2014-03-02, kl 12:51:54
Filed in tips | Kommentarer: 0
En sån här funderar jag på att inskaffa mig. Jag fick prova en sån här av en i min klass och tyckte verkligen om den. Dom redet ut håret helt smärtfritt, plus att dom är mycket skonsammare än en vanlig borste. 
Finns på tex KICKS.

Shopping & fika

Den 2014-03-02, kl 12:41:53
Filed in | Kommentarer: 0
igår (runt 4) mötte jag upp linn för att fika på espresso house. Plus att hon shoppade lite kläder och ett par skor. Jag hittade även lite saker jag ville ha men jag köpte ingenting. vi satt och fikade & pratade ett tag och sedan åkte vi ner till stan för att dra vidare hemmåt.
och så vill jag berätta att dom som jobbar på espresso house på grand, suger. två av sakerna vi beställde var helt fel och dom andra två fick vi knappt. helt efterblivna, så rekomenderar espresso house på stan.
(oldie)
 
vaknade för snart en timme sen, babe har gått hem. Har egentligen sååå sjukt mycket saker jag behöver göra idag men jag är redan säker på att jag knappt kommer göra hälften.. men jag ska försöka hinna med allt iallfall. 
imorgon är det back to school som gäller!

© Headerbilder från Wallpapers Wide