nu är det bara dina ex som är kvar

Den 2013-11-29, kl 19:19:00
Filed in | Kommentarer: 0
första snön, wehu. 
hemma från skolan idag, jul pyntat mitt rum!
 
fick en jättefin present av min pojkvän, bara för att det är fredag! mihi. blev underbart glad.
kärlek
(förravinten)
 

a lifetime

Den 2013-11-28, kl 20:13:00
Filed in | Kommentarer: 0
du fick mig att vara med dig, lita på dig, finnas där för dig & hjälpa dig. jag gav dig hela mitt förtroende.
Jag trodde att du var sann, att allting var sant. jag trodde att du var sann. du säger att det bara är du som försöker, ingen annan, men där ljög du mig rätt upp i ansiktet, direkt på sak, bullshit allting, falsk och äcklig.
från ingenstans och överallt sätter du en kniv i ryggen på mig och hugger flera gånger. om och om. att jag kan ha litat på en person som denna, att jag kan ha hjälpt en person som denna? att jag har funnits där varje dag för en person som denna? att kunna förstöra så mycket för andra bara för att man inte har något eller någon själv.
nu kommer jag ihåg, jag kommer ihåg varför jag drog mig undan från dig och sånna som dig, men att kunna ändra på sig själv var en självklarhet samtidigt som en lögn. hela du var en lögn och du spelade ett spel som du vann, spelet ingen annan än du spelade.
 

When there's gunshots in the street, there's no place I'd rather be

Den 2013-11-28, kl 16:25:02
Filed in | Kommentarer: 0
tänkte informera alla människor här på bloggen om att jag klippte mig för några dagar sen! en tvåa från skolan klippte mig påsalongen gärnslös, gjorde mig en fet tjänst! & det blev faktiskt as bra & jätte leeent! (bilderna från förra inlägget)
inatt vaknade jag och min pojkvän i växjö, gick och solade innan skolan började, min 3:dje gång tror jag det var nu. klarade mitt hudprov, sån tur! kom hem för typ snart en timme sen, mami håller på att typ julpynta.. vill också göra det nu men måste städa mitt rum först och det orkar jag inte göra idag. så fixar nog det i helgen eller något. 
imorgon är det fredag? känns som att det var måndag igår... jaja, jävligt skönt iallafall.
the worst part is being betrayed by someone close to you.
 
 

destroyed inside shining bright

Den 2013-11-27, kl 15:56:44
Filed in | Kommentarer: 1

faithful

Den 2013-11-26, kl 22:35:39
Filed in | Kommentarer: 0
senaste dagarna har varit sjukt kassa. en av andledningarna till att jag inte har bloggat speciellt mycket, har börjat men inte blivit av att jag publicerat. ska försöka sova lite när jag har kollat på ravenswood, men somnar jag inte löser jag nog det också. imorgon blir det skola och slår vad om att det blir en stressig dag.
godnatt

to cool for school

Den 2013-11-25, kl 14:26:34
Filed in | Kommentarer: 0
sitter i skolan som jag har gjort det sen klockan nio. Har rullat på curles, typ. sjukt tråkigt och det blev inte alls som jag hade tänkt, men nu är jag iallafall klar. slutar om två timmar och har absolut ingen aning om vad jag ska göra fram tills dess. hela dagen har gått i s-l-o-w-m-o-t-i-o-n blö och det lär nog resten av denna tråkiga skoldag också göra. 
haha så här såg mitt hår ut innan jag färgade det ännu en gång, nu är det lite ljusare men det är fortfarande jätte oranget och gult. Det typ lyser, nu känner jag typ att jag vill färga det svart. blö. 
 
 

couldn't love me if you tried

Den 2013-11-24, kl 22:12:05
Filed in | Kommentarer: 0
feels like i no longer get a chance to show you my love, pushing me away. pretending that everything's on me. Like i've done something i've not been able to do.
 

these scars no longer i hide.

Den 2013-11-24, kl 21:53:50
Filed in | Kommentarer: 0
Little mix - good enough
 
Pausade lite i beauty and the beast & gick ut för att träffa linn en sväng, känns som det var flesa veckor sen jag träffade henne när det bara var någon dag sen. nu håller jag på att kolla på paradise hotel, är än så länge på andra avsnitett men ska kolla på det tredje också. har målat om mina naglar med, blev inte så jäte bra men pallar inte göra om det så fixar det imorgon och jag är inte alls pepp på att gå till skolan imorgon, har praktisk frisör heeeela dagen mellan 9 och 4. nu ska jag pausa lite i paradise hotel också, måste ta fram kläder till imorgon och packa väskan, hinner aldrig det på morgonen, springer till bussen!

I am the diamond you left in the dust.

Den 2013-11-24, kl 17:48:04
Filed in | Kommentarer: 2
har precis gjort cornflakeskakor, så nu ska jag äta mig lite smått fet & dricka egergi dryck samtidigt som jag kollar på the beauty and the beast. Måste egentligen plugga, har bara läst igenom allt en gång, men har ingen lust just nu så gör det antingen senare eller imorgon.
 

Rekomenderar filmen...

Den 2013-11-24, kl 15:06:08
Filed in | Kommentarer: 0
Paranoia 2013.
 Drama/thriller
En ung man som nyligen blivit anställd av ett stort framgångsrikt företag får plötsligt en befordran. Men enbart för att hans chef vill att han skall spionera på sin chefs gamla mentor som sitter på hemligheter värda miljarder.
 
 

you say, things don't last like this.

Den 2013-11-24, kl 14:54:33
Filed in | Kommentarer: 1
 

Dagens blogg 23/11-13

Den 2013-11-24, kl 00:14:00
Filed in | Kommentarer: 1
bloggen läser jag själv dagligen!
 
en tjej som skriver om nyttiga tips, kläder, shopping, tävlingar, smink osv. Helt enkelt allt som en tjej älskar!
http://fames.se/carinamoroz/

it's called wishlist for a reason

Den 2013-11-23, kl 23:48:54
Filed in | Kommentarer: 0
 

min nya babe

Den 2013-11-23, kl 22:26:51
Filed in | Kommentarer: 1
har man inte världens underbaraste pojkvän? bara för att kunna spela hay day.
så nu har jag två mobiler, en glad julis
 
 

I don’t wanna walk when I just learned how to run

Den 2013-11-23, kl 18:29:31
Filed in | Kommentarer: 0
 

nothing worth having comes easy.

Den 2013-11-22, kl 16:31:00
Filed in | Kommentarer: 0
Då var skolan avklarad för denna veckan, nu är det äntligen helg.
 Linn gick precis hem, har suttit och pratat om våra rum, och jag vill göra mitt rum mysigt och fint men det går verkligen inte, det är för stort och tråkigt. men fick iallafall lite inspiration. såååå fint..
 
 
 
 

and we're dancing on the edge of a knife

Den 2013-11-20, kl 08:57:52
Filed in | Kommentarer: 0
är på kasst skithumör och jätte trött. Orkar egentligen inte vara i skolan alls idag, men sov i stan och har möte senare, så det kändes onödigt att åka hem sen åka på mötet. så drog till skolan iallafall. idag är en sån dag som jag inte orkar vara social och glad på, när jag inte är glad överhuvudtaget. jag vill bara hem till min säng.
 
 

wrom wrom boom

Den 2013-11-19, kl 22:58:12
Filed in | Kommentarer: 0



Not even knowing, I win the race, and then I fall, I gave it up to have it all

Den 2013-11-19, kl 10:34:20
Filed in | Kommentarer: 1
godmorgon, typ.
haft en dålig morgon, är i skolan & har varit det sen kvart över åtta. Men har absolut inte gjort någonting. svenska lektioner är fett meningslösa. försökt fixa en data laddare och efter typ två timmar har jag äntligen fått tag på en. 
senare har jag typ idrottsprov & hoppas att det är lätt så man har en liten minimal chans att klara det.
för någon dag sen övningskörde jag till växjö med pappa och köpte hårfärg. färgade det senare på kvällen, det blev svin slitet och är fortfarande helt oranget & gult, så får nog hitta på något annat.. för kommer inte kunna bleka det en gång till, hela håret kommer gå av. blö, ångrar som fan natt jag ens gjortde det från början. men whatever.
 
nu är det bara en timme kvar av denna lektionen. 
så kan ju börja med att tipsa om dagens blogg som idag blir Melina. 
kan vara så att jag har tipsat om henne innan, men ni som inte började läsa hennes blogg så, har chansen att göra det nu!
http://www.nattstad.se/melinas
 
 

vi tog en taxi mot evigheten.

Den 2013-11-17, kl 12:21:00
Filed in | Kommentarer: 0
godmorgon
vaknade runt halv elva med min babe. han gick hem sådär en timme senare eller något, sen dess har jag städat mitt rum, är inte klar ännu, har hälften kvar ungefär. 
vill även meddela att den där ''efterrätten'' jag gjorde igår, vad svin äcklig. så skippa den!


17/11-13 
vi har hållit ihop i 13 månader, 1 år & 1 månad. 
jag älskar dig lika mycket fortfarande, min kärlek för dig är obeskrivlig. 
Det är bara dig jag vill ha och ingen annan & vad som än händer, kommer jag alltid att älska dig.
 
 

godnatt.

Den 2013-11-16, kl 19:28:55
Filed in | Kommentarer: 0
nu säger jag gonatt till hela världen.
 

Refunder nu!

Den 2013-11-16, kl 17:55:00
Filed in | Kommentarer: 0
Imorgon är der sista dagen på refunder som du får 14% tillbaka på alla köp från Boozt. Bli medlem på Refunder nu på en gång! det är ju bara några timmar kvar! gå in direkt och shoppa, tryck bara på länken nedanför!
LÄNK: http://blogfame.se/86/9377/refunder
 

Vit choklad & saffran.

Den 2013-11-16, kl 17:47:57
Filed in | Kommentarer: 0
har precis gjort en typ efterrätt! har aldrig provat det här innan, men det lät skit gott! så just nu står de i kylen och ska stå där i cirka 3 timmar till!
4 portioner
 
150 g vit choklad
3 dl vispgrädde
2 ekologiska ägg
1 g saffran
 
 
 

godmorgon & dagens blogg

Den 2013-11-16, kl 12:34:31
Filed in | Kommentarer: 0
Godmorgon, tänkte börja med att tipsa om en blogg som jag följer, läser den nästan varje dag, eller så ofta jag kan helt enkelt. Det är en tjej från linköping som utbildar sig till stylist och går just nu första året. I sin blogg skriver hon om mycket olika saker, och ifall ni vill veta vad, så är det bara att klicka på länken & gå in och läsa! 
http://fames.se/lippslikesugar/
jag & och min pojkvän vaknade runt elva. han gick hem för en stund sen men ska träffa honom igen senare. är svin hungring så ska snart kolla om det finns något gott att äta, är skit sugen på pizza.. men det får nog vänta tills ikväll. haha. har egentligen massor av plugg, men orkar inte sätta mig med det en lördag, så det får vänta tills antingen imorgon eller måndag. Måste egentligen färga mitt hår, men har inte ens pengar till färg just nu.. så det får jag helt enkelt också vänta med.
 

XBeauty

Den 2013-11-15, kl 16:09:00
Filed in | Kommentarer: 0

Xbeauty marknadsför en av de mest populära produkterna inom skönhet, nämligen Xlash. Xbeauty erbjuder marknadens bästa pris på Xlash och har alltid fri frakt. 
Mer om Xlash:
Xlash är framtagen för att göra ögonfransarna naturligt längre, tjockare och mörkare och är perfekt för dig med korta, tunna eller sköra fransar. Med vårt ögonfransserum Xlash garanterar vi att du får längre ögonfransar. Xlash ger naturlig näring till dina ögonfransar.
LÄNK: http://blogfame.se/51/9377/xbeauty

little me

Den 2013-11-15, kl 15:26:07
Filed in | Kommentarer: 0
blev inte att jag följde med min syster och jobbade inatt, hade ställt alarm men det ringde aldrig. missade tillochmed bussen till skolan så pappa fick köra mig. 
nu har jag precis färgat jessicas hår. är helt trött och uttråkad.. hösten är så jävla uttråkande, mörkt och regning varje dag. hellre snö än regn. 
I'd tell her to speak up, tell her to shout out 
Talk a bit louder, be a bit prouder 
tell her she's beautiful, wonderful, everything she doesn't see 
 

Fashion for less.

Den 2013-11-14, kl 23:32:04
Filed in | Kommentarer: 0
var precis inne på en hemsida för första gången, kollade lite & hittade speciellt parfymer som jag vill ha, och det är rea på ALLA deras parfymer. 53% rea på den ena som jag vill ha, den kostar bara 149 kronor. Det finns kläder också osv. Rekomenderar speciellt omdu är sugen på en ny parfym , det finns hur många som helst och det är upp till 80% rea!
ifall någon är sugen så tryck på länken nedanför:
http://blogfame.se/49/9377/fashion-for-less
 

I know she's brave but she's trapped inside, scared to shine and she don't know why.

Den 2013-11-14, kl 23:17:41
Filed in | Kommentarer: 0
helt från ingen stans blev jag på jätte dåligt humör, så nu vet jag inte om jag ska följa med min syster och jobba inatt eller inte. känner för att inte sova alls, funderar på att hålla mig vaken till tre sen jobba med henne & en åka direkt till skolan.. men gör jag det kommer jag säkert ångra mig imorgon.. haha. aja nog om mig själv.
tänkte lägga upp en dagens blogg nu när jag ändå bloggar, har ju inte gjort det på några dagar eftersom jag har varit så oaktiv, så här är den;
http://kellyss.blogg.se/
hennes blogg är bra, hon är söt och har intressanta saker att se/läsa om. 
bara trycka på länken så kommer ni till hennes blogg!

i wake up, nobody knows.

Den 2013-11-14, kl 20:56:08
Filed in | Kommentarer: 0
har fått hem cp-svin god mat av mormor & morfar som jag snart ska äta samtidigt som jag kollar på finalen av hela sverige bakar. inatt ska jag följa med min syster och jobba mellan 3 & 6, så sminkar jag mig direkt när jag kommer hem sen tar bussen till skolan. slutar ändå vid 12 imorgon. 
ska försöka färga mitt hår imorgon.. men vet inte om jag en vågar ännu, men pallar inte se ut så här längre. haha.
don't wish it all for me, do it for you.
 

du måste se mig för den jag är

Den 2013-11-14, kl 17:48:53
Filed in | Kommentarer: 0
fan vad jag har blivit dålig på att blogga.. igen.
igårkväll hade jag och bestis mys med bubbelbad och ansiktsmask. sen gick jag hem & åt och la mig. 
har varit i skolan och haft redovisning om alla hår & hud sjukdommar som vi ska ha prov på om någon vecka. 
har precis duschat så sart ska jag träffa mig älskling. ska bli så jävla skönt med fredag imorgon!
 
 
 
 

snälla lova mig ingenting, grabben får pluspoäng

Den 2013-11-13, kl 18:16:59
Filed in | Kommentarer: 0
ganska trött efter denna skoldag!
har precis träffat min underbara älskling, fick massagen jag behövde, hur skönt som helst!
nu ska jag packa iordning lite saker, ska bada bubbelbad & mysa lite med bästa vän! :)
haha. (oldie)

 

Refunder!

Den 2013-11-13, kl 11:18:23
Filed in | Kommentarer: 0
just nu har Refunder dubbel cashback på utvalda butiker och idag presenterad Boozt där du får 14% tillbaka på hela sortimentet! 
bli medlem på Refunder här: http://blogfame.se/86/9377/refunder 
när du har amält dig kan du klicka dig vidare! 
 
GÄLLER TILLOCHMED: 17/11-13. altså 4 dagar till, så skynda er! 
 
 

so whatever happens now, i'm here.

Den 2013-11-13, kl 10:45:26
Filed in | Kommentarer: 0
kom till skolan för en stund sen, har varit på möte så därför kom jag till skolan senare. håller på med en engelska uppgift skit, för vi ska ha prov nästa vecka. & lyssnar på massa musik och sånt, snart har jag lunch & sen matte och sen äcklig-onödig mentorstid. SEN slutar jag runt 4. blö. 
 
 
 

if i treated you the way you treated me, you would hate me

Den 2013-11-12, kl 17:40:59
Filed in | Kommentarer: 0
 

Paradise hotel 2013

Den 2013-11-12, kl 10:46:49
Filed in | Kommentarer: 0
Den18:de november sänds första avsnittet av paradise hotel 2013. 
det kommer att sändas måndag till onsdag kl 22.00.
är sjukt taggad, ska bli hur kul som helst att det börjar igen!
 

COVER

Den 2013-11-12, kl 10:04:00
Filed in musik | Kommentarer: 0
sjukt bra cover på we own it!
 



sitte i skolan just nu, på min svenska lektion. håller på att redovisa massa tråkiga arbeten. men självklart kan inte jag redovisa för min halva grupp är inte här. så nu sitter jag bara här as förkyld, efter denna lektionen är det idrott som står på chemat, är inte speciellt taggad på det nu när jag är så förkyld som jag är. Men ska försöka vara med iallafall. 

Spartoo

Den 2013-11-12, kl 08:57:35
Filed in | Kommentarer: 0
nya skor? upp till 60% REA på spartoo. Gäller just nu! 700 märken & fler än 30 000 modeller. 
http://blogfame.se/36/9377/spartoo
Få 20% rabatt extra på alla köp över 1400 kronor.
Gäller mellan 2013-01-01 och 2014-12-31.
Rabattkod: SUNSE2
 

There's a hole in my heart, and it tears me apart cuz i let you down and you're the best thing around.

Den 2013-11-11, kl 18:10:28
Filed in | Kommentarer: 0
sorry för dålig uppdatering!
Igår var det fars dag, var med släckten hos farmor & farfar och åt och sånt, gav dadi massa dyr choklad! hihi.
kom hem från skolan för knappt en timme sen, helt sjukt att det är mörkt redan när man sätter sig på bussen. 
började med permanen i skolan idag iallafall, gick väl inte jättebra, helt snett. men whatever det var första gången för mig!
 

dagens blogg

Den 2013-11-09, kl 19:48:38
Filed in | Kommentarer: 2
Dagens blogg blir Emelie åkerlinden, snygg som fan & hennes blogg är skit bra, ger mycket insperation till mig så jag hoppas ni kollar in hennes blogg!
klicka & läs här: http://www.nattstad.se/Emelie%C3%85kerlinden
 
nu ska jag hoppa in i duschen!

members.com

Den 2013-11-09, kl 18:33:52
Filed in | Kommentarer: 0

Har ni eller hört talas om Members.com?

Det är en sida som alltid har olika kampanjer med märkeskläder.
Ibland är det faktiskt riktigt bra grejer och man kan fynda mycket.
Det är rea upp till 80% på varje kampanj, och man måste alltså vara medlem för att få tillgång till kampanjerna.
bli medlem här : http://blogfame.se/31/9377/memberscom

 

FRI FRAKT!

Den 2013-11-09, kl 14:06:18
Filed in | Kommentarer: 0
gå in & shoppa på asos! massor av kända varumärken och bra priser, plus att det är fri frakt över hela världen! 
LÄNK: http://blogfame.se/66/9377/asos

cold days

Den 2013-11-09, kl 13:25:30
Filed in | Kommentarer: 0
istället för att tas bussen in till stan igår åkte vi med min syster, köpte dadis present & sen gick vi på bio. Bion var sådär, vissa delar var bra & roliga och vissa helt dryga. kändes som det hände samma sak om och om igen. Så filmen don jon rekomenderar jag inte, iallafall inte för att se på bio, finns filmer som går på bio nu som är tusen gånger bättre. så hoppa över den!
på kvällen sen kom min älskling ich sov hos mig, började kolla på Red 2 innan vi somnade men kollade aldrig klart. den filmen rekomenderar jag iallafall! både ettan och tvåan för er som gillar actionfilmer!
 
idag vet jag inte vad jag ska göra, har inga planer alls.. plus att det är svin dåligt väder. & inne hos mig är den svin kallt & jag orkar inte krabba med att elda för lyckas aldrig & ingen kan ju hjälpa mig heller eftersom ingen är hemma förens imorgon.. 
 
 

Bio - Don jon

Den 2013-11-08, kl 18:11:45
Filed in | Kommentarer: 0
kvällen består av bio, så om en timme tar jag & linn bussen in till växjö. + att jag ska köpa en farsdag pressent till dadi!
nu ska jag byta om, sminka mig & fixa mitt morotsfärgade hår! 
 

Rapunzel

Den 2013-11-08, kl 17:49:09
Filed in | Kommentarer: 0
http://blogfame.se/75/9377/rapunzel-of-sweden
sugen på löshår eller tex dip dye? klicka på länken ovanför och hitta något som passar dig.
 

Dagens blogg!

Den 2013-11-07, kl 19:46:10
Filed in | Kommentarer: 1
http://sicktwisted.blogg.se/
läser dagligen, svin bra! klicka på länken & kolla själv!

Glossybox.

Den 2013-11-07, kl 18:31:28
Filed in | Kommentarer: 0
gå in och checka Glossybox october 2013!
få hem 5 olika skönhetsprodukter varje månad!
http://blogfame.se/81/9377/glossybox
det går till så här:
 

I said there's something 'bout the bad boys that makes the good girl fall in love

Den 2013-11-07, kl 18:01:40
Filed in | Kommentarer: 0
skolchemat är ändrat, så istället för att vara ledig varje torsdag har jag skola mellan 12 & halv 3.
 gick och solade idag, som jag kommer försöka göra varje torsdag innan skolan börjar eftersom minn buss är inne en timme för tidigt. skoldagen gick iallafall snabbt. kom hem runt 4 & nu sitter jag i sängen med datan i knät och ska försöka göra så lite som möjligt idag, förutom att jag måste sälja lite kakor.
(oldpic)
 

REA på nelly!

Den 2013-11-07, kl 17:35:38
Filed in | Kommentarer: 0
gå in & shoppa billigt på nelly, stor rea. lätt värt!
Länk:
http://blogfame.se/29/9377/nellycom 

speak the truth. even if your voice shakes.

Den 2013-11-06, kl 22:52:00
Filed in | Kommentarer: 1
 dålig dag. 

madlady.

Den 2013-11-06, kl 22:24:00
Filed in | Kommentarer: 0

Bry dig inte om de människor som snackar om dig bakom din rygg, dom är ju bakom dig för en anledning.

Den 2013-11-06, kl 16:50:06
Filed in | Kommentarer: 0
 

Dagens blogg..

Den 2013-11-06, kl 15:40:50
Filed in | Kommentarer: 1
http://emilias.nu/
på emilias blogg kan ni läsa om stortsätt allt men framför allt mode och tips!
in & läs!

LV

Den 2013-11-06, kl 00:20:39
Filed in | Kommentarer: 0
dreamig.


nu ska jag lägga mig i sängen & kolla på beauty and the beast, sen sova!
goodnight!

Min andra halva.

Den 2013-11-05, kl 23:31:00
Filed in | Kommentarer: 0
Jag vill bara säga att jag har universums underbaraste kille, & det vill jag att alla ska veta. 
han är min andra halva, så utan homon hade jag bara varit halv, vilket jag är, de dagar som jag inte är med honom. allting går väldigt upp & ner, men han är så bra, han hat stöttat mig från första dagen, hjälpt mig & han har gjort mig till en mycket bättre människa. visst, jag är fortfarande inte perfekt, men så mycket bättre. & det är helt klart hans förtjänst. alltihop. Jag älskar min pojkvän från vatten till himmel, det kommer jag alltid att göra no matter what. ett år har vi varit tillsammans & detta år har varit underbart med honom. vi har gjort så mycket men vi har mycket mer kvar. Jag kommer inte släppa honom, jag kan inte. han är bara för bra.
mitt ♥

urban expression

Den 2013-11-05, kl 23:11:18
Filed in | Kommentarer: 0
 

always laugh when you can, it's cheap medicine.

Den 2013-11-05, kl 22:49:52
Filed in | Kommentarer: 0
har andvänt denna dagen till att färga mitt hår och gjort ansiktsmask. tre jävla färger gick det åt till mitt hår, har inte ens långt hår? sjukt. men tyvärr ser jag fortfarande ut som en morot så förstår om folk kommer skratta när dom går förbi mig. blir uppsatt hår & mössa för mig några veckor frammåt. 
imorgon ska jag till skolan igen eftersom min feber är borta, hoppas inte den kommer tillbaka bara!
ni som läser min blogg vet ju självklart hur mycket jag älskar skor..
visst är dom fiiiina? 
 

feeling better.

Den 2013-11-05, kl 15:49:31
Filed in | Kommentarer: 0
igår hade jag över 39 grader feber, så min älskling kom och sov här, och idag har jag ingen feber alls, helt konstigt, men självklart har ju min lilla söta älskling fått ont i halsen.. haha så dum är jag. aja, ska iallafall ta denna dagen till att färga mitt hår så folk slipper bli rädda när dom ser en morot vandra runt.


vad tycker folk om eminems nya album då?
själv tycker jag inte att det var speciellt bra, bara någon låt.
(dålig kvalite)
eminem ft sia - beautiful pain
 
eminem ft skylar grey - asshole

vinter

Den 2013-11-04, kl 19:05:53
Filed in | Kommentarer: 0
har varit hemma från skolan med nästan 39 grader feber & ont i halsen. hostar sönder mig & var sjuk på exakt samma sätt förra vintern, gick över efter en vecka.
you'll miss me.

you take it all, leaving nothing.

Den 2013-11-03, kl 21:20:00
Filed in | Kommentarer: 0
är lite smått uttråkad, träffade linn innan istället för att kolla på serier, nu sitter jag och lyssnar/letar musik, kollar bloggar & sånt shit, är inte alls taggad inför skolan imorgon & känner redan nu att det är meningslöst att gå och lägga sig.. haha. mår helt konstigt också, vafäään.
 

''sleeping is the only time you feel freedom, because theres no rules in dreaming.''

Den 2013-11-03, kl 18:52:06
Filed in | Kommentarer: 0
var hemma hos pämela i stort sätt hela kvällen igår, åt tacos och spelade med andra ord med henne, lina, ellen & agnes. på vägen hem träffade jag linn en sväng, sen avslutade jag kvällen med min pojkvän som sov hos mig. 
 
skulle egentligen plugga idag, men tappade lusten helt när man fick reda på att två underbara personer i klassen har bytt. men förstår dom totalt. 
har färgat mitt hår idag, så bli inte rädda om ni ser en vandrande morot vandra runt.. ser verkligen förjävligt ut men hoppas det blir bättre när det är helt klart. 
nu ska jag se om det finns något att äta sen kolla på ravenswood & beauty and the beast. typ.
 

Girl's night at päms

Den 2013-11-02, kl 15:09:13
Filed in | Kommentarer: 0
ikväll hänger jag hemma hos pämela med linis, ellis & agnes, käka tacos & mysa!
haha, såhär ont har min hand just nu miwi :(

nattbilder!

Den 2013-11-02, kl 00:58:23
Filed in | Kommentarer: 0
 
 

sista fredagen innan skolan börjar igen.

Den 2013-11-01, kl 23:52:48
Filed in | Kommentarer: 0
usch, snart börjar skolan igen.. sjukt vad detta lovet ar gåt snabbt.. aja, iallafall, var i växjö med pappa innan och handlade mat, ska lämna in min mobil iveckan också. 
fick bestis besök av pämela innan, & hon är fortfarande här, fast just nu på toa. hon räddade min dåliga kväll! :*
 

dagens blogg!

Den 2013-11-01, kl 15:06:11
Filed in | Kommentarer: 1
http://www.nattstad.se/eemmeliee
En 17 årig tjej från göteborg, går andra året på gymnasiet & skriver om hennes liv, kläder, shopping, musik insperation & mer! 
in & läs!
 

tipsar

Den 2013-11-01, kl 14:02:00
Filed in | Kommentarer: 0
igårkväll hade jag & min pojkvän filmkväll, kollade på två filmer, Red & people like us.

Red
En action film, såg den på bio för några år sen och tyckte att den var skitbra & nu har jag sett den igen & den är fortfarande likabra, tvåan har precis kommit ut nu också om jag har fattat rätt. haha.
 
People like us
 En drama film typ, som handlar om två personer som är syskon utan att veta om det, så får den ena reda på det, typ. Bra film, lite smått seg här och där bara men värd att se om man inte har sett den!
 
sitter och pluggar just nu, har inte pluggat på hela lovet, helt glömt bort att jag har prov att plugga till, så nu självklart ser jag ju att det är runt 20 sidor, så tre dagar frammåt blir det plugg!

© Headerbilder från Wallpapers Wide